Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'BORAVIM U SLOBODNIM SOBAMA SVOJIH PRIJATELJA': Najbogatiji čovjek svijeta nema ni kuću ni stan, a želi kupiti Twitter

O potrošačkim navikama Elona Muska mnogo se pisalo i govorilo, a u najnovijem je intervjuu otkrio da trenutno prenoći u slobodnim spavaćim sobama svojih prijatelja jer nema svoj dom.

 Elon Musk najbogatiji je čovjek na svijetu Izvor: Profimedia

Trenutno najbogatiji čovjek na svijetu, Elon Musk, čija se vrijednost prema pisanju Forbesa procjenjuje na 269,5 milijardi dolara planira kupiti Twitter, ali nema vlastiti dom?

'Nemam trenutno svoj dom. Doslovno boravim u prijateljevim kućama', otkrio je u nedavnom intervjuu s Chrisom Andersonom, piše New York Post.

 Elon Musk najbogatiji je čovjek na svijetu Izvor: Profimedia

'Ako putujem u Bay Area, gdje se nalazi većina Teslinog inženjeringa, uglavnom rotiram slobodne spavaće sobe svojih prijatelja', rekao je osvrnuvši se na svoje potrošačke navike. 'Sigurno bi bilo vrlo problematično da trošim milijarde dolara godišnje na osobnu potrošnju, ali to nije slučaj', dodao je.

Izjavio je da nema jahtu, ne odlazi na godišnje odmore, ali da je iznimka avion koji posjeduje. 'Da ga ne koristim, imao bih manje sati za rad'.

 Elon Musk najbogatiji je čovjek na svijetu Izvor: Profimedia

Jednom je i njegova bivša partnerica Grimes, s kojom nedavno dobio drugo dijete, otkrila da se ne ponaša kao milijarder te da nekada živi ispod granice siromaštva.

'Ponekad sam ga znala pitati zašto živimo u tako nesigurnoj kući, vrijednoj 40 000 dolara, gdje nas susjedi snimaju, nema osiguranja, a ja jedem maslac od kikirikija osam dana zaredom', objasnila je glazbenica.

 Elon Musk i Grimes zajedno su dobili dvoje djece Izvor: Profimedia

Inače, bivši par je svoju nedavno rođenu kćer, koju su dobili preko surogat majke, nazvao Exa Dark Sideræl, nadimka Y, a Grimes je tada izjavila da su ponovno zajedno na neki način. 'Vjerojatno bih ga nazvala svojim dečkom, ali vrlo smo fluidni. Stalno se viđamo. Mi jednostavno imamo nešto što ne očekujem da će drugi ljudi shvatiti', rekla je tada, ali brzo se nakon krenulo pisati kako je svoju sreću pronašla u bivšoj zatvorenici Chelsea Manning. 

Uz kći, Musk i Grimes imaju i sina imena X Æ A-Xii.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image