Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRVI SIN MU PREMINUO S 10 TJEDANA OD JEZIVE BOLESTI: Najbogatiji čovjek sad ima 7 djece, a ime 6. bilo je protuzakonito

Autor Jelena Mileusnić

Mnogi ne znaju koliko zapravo Elon Musk ima djece, kao ni koliko im je godina.

 Elon Musk sa sinom Izvor: Profimedia

Elon Musk je nedavno postao otac po osmi put.

Najbogatiji čovjek na svijetu je prije nekoliko mjeseci s bivšom djevojkom Grimes dobio kćer uz pomoć surogat majke, a djevojčice su dobile neobično ime Exa Dark Sideræl.

No, osim novorođene kćerkice i sina X AE A-XII kojeg je također dobio s pjevačicom, Elon ima još šestero djece: Griffina, Xaviera, Kaija, Saxona i Damiana, a evo što o njima trebate znati.

Nevada Alexander Musk

Svog prvog sina Elon Musk dobio je 2002. godine u braku s kandaskom spisateljicom Justine Wilson. Dali su mu ime Nevada Alexander Musk, no dječačić je preminuo kad mu je bilo samo 10 tjedana. Uzrok smrti bip je SIDS, sindrom iznenadne smrti dojenčadi. Radi se o sindromu koji pogađa djecu koja su zdrava i nemaju nikakve simptome bolesti. Pogađa dojenčad koja najčešće umiru u snu i djecu do godinu dana, ali i stariju djecu, iako rjeđe.

Griffin i Xavier Musk

 Nakon tragičnog gubitka prvog sina, Musk i njegova tadašnja supruga Justine Wilson podvrgnuli su se izvantjelesnoj oplodnji u želji da povećaju svoju obitelj. U travnju 2004. rodili su im se blizanci koje su nazvali Griffin i Xavier. Dječaci danas imaju 17 godina.

 Sin Elona Muska Izvor: Profimedia

Kai, Saxon i Damian Musk

Bivši par je uz pomoć izvantjelesne oplodnje dobio i trojke. Sinovi Kai, Saxon i Damian rođeni su u siječnju 2006. i sada imaju 16 godina.

 Elon Musk sa sinovima Izvor: Instagram

Musk i Wilson razveli su se 2008. i dijele skrbništvo nad svojih pet sinova.

X AE A-XII Musk

Nakon dva braka sa zvijezdom Westworlda Tallulah Riley i kratke veze s glumicom Amber Heard, Musk je počeo izlaziti s pjevačicom Grimes u svibnju 2018.

Rodila im je sina X AE A-XII u svibnju 2020. Par dječaka, koji sad ima nešto manje od dvije godine, skraćeno zovu X.

X se izvorno zvao X Æ A-12, ali su 'Æ' i '12' prekršili zakon Kalifornije jer nisu dio engleske abecede, što je prisililo njegove roditelje da mu promijene ime. U lipnju 2021. saznalo se da su Musk i Grimes prekinuli vezu.

Exa Dark Sideræl Musk

U ožujku 2022. Grimes je otkrila da su ona i Musk dočekali svoje drugo zajedničko dijete, ali i prvu milijarderovu kćer, te je djevojčici dala ime Exa Dark Sideræl Musk. Rođena je uz pomoć surogat majke u prosincu 2021. godine.

 Elon Musk Izvor: Profimedia

 U intervjuu za Vanity Fair, Grimes je Musk nazvala svojim dečkom, iako je njihov odnos nazvala "fluidnim". Međutim, nekoliko sati nakon što je objavljen novi broj 'Vanity Faira', Grimes je na Twitteru objavila da su ona i Elon u međuvremenu ponovno prekinuli.

Još fotografija Elona Muska i njegovih bivših djevojaka pogledajte u galeriji: 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image