Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ELON MUSK U TAJNOSTI DOBIO KĆER S BIVŠOM: Pjevačica otkrila njezino neobično ime i objasnila njihov odnos

Autor Valentina Boltiš

Elon Musk i Grimes su dobili drugo dijete u tajnosti, a lijepu vijest je otkrila pjevačica.

 Grimes i Elon Musk zajedno su dobili dvoje djece Izvor: Profimedia

Elon Musk (50) i 17 godina mlađa Grimes su dobili u tajnosti njihovo drugo dijete u prosincu prošle godine, pišu američki mediji.

Lijepu vijest je otkrila pjevačica u intervjuu za Vanity Fair i rekla da su kćeri dali ime Exa Dark Sideræl, ali zovu je Y. Objasnila je da su se za to ime odlučili kompromisom i smatra da je malo dosadno.

'Borila sam se da ju nazovemo Odysseus. Djevojčica tog imena je moj san', priznala je Grimes.

Milijarder i pjevačica su dobili kćer preko surogat majke nekoliko mjeseci nakon prekida, a ona je priznala da su ponovno skupa na neki način. 'Vjerojatno bih ga nazvala svojim dečkom, ali vrlo smo fluidni. Živimo u odvojenim kućama. Mi smo najbolji prijatelji. Stalno se viđamo. Mi jednostavno imamo nešto što ne očekujem da će drugi ljudi shvatiti', objasnila je.

Otkrila je da želi još barem troje ili četvero djece što je iznenadilo javnost s obzirom na njezine ranije izjave. Naime, dok je govorila o njezinom i Elonovom sinu imena X Æ A-Xii, koji je rođen u svibnju 2020., naglasila je da se ne identificira kao majka.

 Grimes i Elon Musk ostali su u dobrim odnosima Izvor: Profimedia

'Rođenjem bebe doživjela sam veliki preporod, umjetnički. Biti majka je za mene čudno. Iz nekon razloga se nikako ne positovjećujem s tom riječju. Isto je jako čudno sve to jer me X zove Claire i nikad mi ne kaže: 'Mama'. Možda on osjeća moju odvratnost prema toj riječi'.

'Ne znam zašto osjećam gađenje prema toj riječi jer inače majku kao instituciju poštujem. Samo, ne znam, ne mogu se identificirati s time, čudno je', dodala je.

Elon je u rujnu prošle godine potvrdio da je prekinuo s pjevačicom. Rekao je da su ostali u dobrim odnosima i zajedno će brinuti o svom jednogodišnjem sinu neobičnog imena X Æ A-Xii. 'Razdvojili smo se, no i dalje volimo jedno drugo i često se viđamo', istaknuo je milijarder.

'Moj rad na SpaceX i Tesli zahtijeva da budem u Teksasu ili putujem u inozemstvo, dok je ona primarno u Los Angelesu. Trenutno boravi kod mene i naš sin je u susjednoj sobi', dodao je Musk.

Inače, Elonova djevojka Grimes ima 2.1 milijuna pratitelja na Instagramu, a javnost iznenađuje svojim neobičnim izdanjima koje možete pogledati u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image