Macaulay Culkin slavu je stekao kao dijete sulogom u filmu 'Sam u kući', u kojem je igrao lik dječaka Kevina. Njegova zaručnica Brenda Song koju ju je navodno zaprosio prije samo dva mjeseca, sin Dakota i Macaulay viđeni su u šetnji Los Angelesom, a obitelj nije skidala osmijeh s lica.

Na fotografijama se uočava jedan detalj, a to je da Macaulay i njegov sin imaju istu frizuru.

Brenda i Macaulay zajedno su od 2017. godine, a upoznali su se na snimanju filma 'Changeland'. Brenda je za 'Entertainment Tonigh' rekla da ih povezuje zajednička prošlost, odnosno da su oboje glumili kao djeca.

Macaulay Culkin i Brenda Song u šetnji sa sinom
Profimedia 

'Djeca glumci, o tome ne stignemo ni razgovarati, samo se pogledamo u oči i znamo što mislimo', rekla je ona.

Culkin je karijeru započeo s filmovima 'Sam u kući', a Brenda je kao dijete glumila u nekoliko uloga na Disney Channelu. Da je njihova ljubav ozbiljna, Culkin je pokazao i u podcastu 'The Joe Rogan Experience'.

'Vjerojatno ćemo imati djecu. Bit će preslatko', rekao je Culkin u kolovozu 2018.

Macaulay Culkin postao je otac u svibnju 2021.
Profimedia 

Par je u svibnju 2021. dobio sina koji je dobio ime Dakota po pokojnoj sestri slavnog glumca, koja je 2008. godine preminula u tragičnoj nesreći kada ju je udario automobil. Bliski izvori kažu da par planira još djece, ali da će se uskoro vjenčati.

Macaulay Culkin i Brenda Song upoznali su se na snimanju filma
Profimedia 

Culkin je prethodnih godina imao problema s ovisnošću. Njegove fotografije na kojima izgleda mršav i neprepoznatljiv iz 2012. šokirale su njegove obožavatelje. Već kao tinejdžer postao je problematičan i stvarao neugodne situacije roditeljima.

S 15 godina odlučio je da više ne želi da mu roditelji budu skrbnici, a tada je izjavio da se može brinuti o sebi i svom bogatstvu koje je tada procijenjeno na 13 milijuna dolara.

Macaulay Culkin imao je probleme s ovisnošću
Story 

Međutim, unatoč turbulentnoj prošlosti, Culkin je ostao na dobrom glasu i omiljeni lik serijala po kojem je poznat i čini se da je na dobrom putu do potpunog oporavka. Iako se više ne pojavljuje toliko u javnosti, Culkin s publikom dijeli onoliko informacija o svom životu koliko je potrebno.

Više fotografija glumca pogledajte u fotogaleriji.

Profimedia Macaulay Culkin