Nakon što se proslavio kao dijete u franšizi 'Sam u kući' Macaulay Culkin (41) borio se s ovisnošću i zabrinjavao ispijenim izgledom, no njegov život se promijenio kada je upoznao glumicu i pjevačicu Brendu Song (33).

Macaulay je s njom u veziod 2017., a spojilo ih je snimanje filma 'Changeland' na Tajlandu. Par je 5. travnja prošle godine dobio sina kojem su dali ime Dakota po Macaulayjevoj pokojnoj sestri Dakoti.Ona je preminula kada je imala 29 godina nakon što ju je pregazio auto 2. prosinca 2008.

Macaulay Culkin i Brenda Song su u vezi od 2017. te imaju sina.
Profimedia 

'Presretni smo', rekao je par nakon rođenja sina. Culkin je krajem prošle godine pokazao prvi put sinovo lice tijekom šetnje. Čini se da je par nakon dolaska prinove otišao i korak dalje u svojoj vezi.

Naime, Brenda je viđena prošlog ponedjeljka kako izlazi iz klinike na Beverly Hillsu. Bila je u crno-crvenoj odjevnoj kombinaciji, no ono što je bilo u fokusu je veliki dijamantni prsten na njezinom prstu i tako je dala naslutiti da ju je Macaulay zaprosio.

Macaulay Culkin zaprosio Brendu Song nakon četiri godine veze.
Profimedia 

Riječ je o dijamantu kruškolikog oblika koji ima između šest i osam karata, a njegova vrijednost je, kako tvrde stručnjaci za strane medije, oko 450.000 dolara (oko tri milijuna kuna).

Inače, Culkin je prije Song ljubio Milu Kunis i teško mu je palo kada ga je ostavila nakon osam godina i započela vezu sa Ashtonom Kutcherom za kojeg se i udala.

Culkin je u tom razdoblju uzimao drogu i antidepresive, no srećom je pobijedio ovisnost. Svojedobno je privukao pozornost javnosti hvaljenjem da ne mora više nikad raditi zbog uloga koje je odigrao u djetinjstvu. Vrijednost njegove imovine se trenutno procjenjuje na 18 milijuna dolara.

Više fotografija prstena pogledajte u galeriji. 

Profimedia Macaulay Culkin je zaprosio Brendu Song nakon četiri godine veze.