Nevjerojatno je uopće zamisliti da od prikazivanja filma 'Sam u kući' u kinima prošlo više od 30 godina i da je od tog dana postao božićni film broj jedan na svim televizijskim programima diljem svijeta.

Za mnoge od nas, gledanje filma 'Sam u kući' postala je blagdanska tradicija, a kako i ne bi kad ga je obilježila odlična gluma, napete scene i zanimljiva radnja.

Za one malobrojne koji ne znaju, 'Sam u kući' i njegovi nastavci prikazuju avanture dječaka Kevina kojeg su roditelji slučajno zaboravili doma i otišli na daleki put. On je tako tijekom praznika ostao sam u obiteljskom domu u Chicagu gdje se morao boriti sa dva lopova koji su mu planirali opljačkati kuću.

Od 1990., kada je prvi film izašao, pa sve do danas zaradio je više od 500 milijuna dolara od njegovog prikazivanja.

Vjerojatno vas zanima gdje su glumci i glumice iz ovog kultnog filma danas.

glumci iz sam u kući
Screenshot youtube/Profimedia 

Macaulay Culkin, koji je glumio Kevina, nije baš imao najsjajniju karijeru u Hollywoodu, ali se to može uskoro promijeniti budući da je nedavno dobio šansu da glumi jednog od glavnih likova u novoj sezoni serije Američka horor priča.

Pored Culkina,  u našojfotogaleriji pogledajte kako danas izgleda JoePesci koji je glumio Harryja, jednog od provalnika, Catherine O'Hara koja je glumila Kevinovu majku, DanielStern koji je bio Marv, drugi provalnik, zatim, DevinRatray koji je glumio Kevinovog starijeg brata Buzza. Tu je i Kieran Culkin, Kevinov rođak Fuller. Ne možemo zaboraviti ni AngeluGoethals koja je glumila Kevinovu sestru Linnie.

Screenshot youtube/Profimedia Glumci iz 'Sam u kući'

Pogledajte i kako izgleda danas i Michael C. Maronna koji je također glumio jednog od Kevinove braće, a na kraju tu je i nezaboravni ujak Frank kojeg je tumačio GerryBamman.

John Heard
Profimedia 

Nažalost, nekoliko glumaca iz ovog filma je preminulo poput JohnCandyja koji je glumio člana benda koji je Kevinovu majku odvezao kući, zatim, JohnHeard koji je glumio Kevinovog tatu i RobertBlossom koji je glumio Kevinovog starijeg susjeda.