Plesni pedagog Marko Ciboci često dijeli fotografije na Instagramu na kojem ima sve više pratitelja zbog showa 'Ples sa zvijezdama'.

'Budite ista osoba: privatno, javno i osobno!', napisao je Marko uz najnoviju sliku na kojoj je pozirao na zagrebačkom Zrinjevcu. Njegova objava je oduševila pratitelje.

'Izvanredno', 'Top', 'Drag i interesantan čovjek', 'Gospodin', 'Jako zgodan', 'Muškarac s karizmom', 'Marko, koja je tvoja tajna?', 'Super fotka', 'Najbolji iz žirija s pravim savjetima, odnosno kritikama', neki su od komentara na fotografiju.

Ciboci slovi kao najstroži član žirija showa 'Ples sa zvijezdama' čime je osvojio dio gledatelja. Plesač u mirovini često privlači pažnju na Instagramu fotografijama svog isklesanog tijela pa je tako ovog vikenda pozirao u teretani.

Plesni pedagog je otkrio u svojim objavama i da voli planinariti, a nedavno je u intervjuu za Story otkrio da je nekada bio nogometni vratar.

'Volim bilo kakve fizičke i kompetitivne aktivnosti pa sam jako volio nogomet kao mlađi, između plesnih treninga. Igrao sam u kadetima i juniorima. Kako mi je išlo? Nisam potpisao za Real Madrid niti Manchester United pa bih rekao da i nisam bio baš neka zvijezda u tome', ispričao je.

Inače, proputovao je gotovo cijeli svijet, magistar je hortikulture koji trenutačno priprema doktorski rad u Londonu, kao i predsjednik Europskog plesnog vijeća. Objasnio je što točno radi kao predsjednik.

'Sudjelujem i radim na projektima vezanim uz edukaciju i promociju plesne kulture na području Europe te na zajedničkim projektima Europe i Azije na plesnom polju', rekao je Ciboci.

Osvrnuo se i na svoj privatni život i otkrio je li zaljubljen i u vezi. 'Svi imamo nekog posebnog u svom životu, pa tako i ja', zaključio je.