ALBINA KOMENTIRALA ŠPANJOLKU KOJA SE NEKAD BUDILA U SUZAMA: 'Lijepe žene kao ona nikad neće osvojiti Eurosong'

Albina Grčić još je jednom komentirala

Instagram

Albina Grčić oglasila se na Twitteru te je s pratiteljima podijelila svoje mišljenje o zanosnoj španjolskoj predstavnici na Eurosongu koja je zapalila pozornicu, Chanel Terrero.

Chanel je imala najgolišaviji i najvatreniji nastup ove godine, a završila je u Top 5, odnosno na visokom trećem mjestu. 'Sad opet gledam nastup Chanel na Eurosongu… Nema dalje!', započela je Albina.

Chanel - SloMo  YouTube

'Lijepe, zgodne, talentirane žene kao ona, koja ima apsolutno sve, nikada neće osvojiti i uvijek će se kritizirati, je li loše otpjevala jedan ton, je li nešto krivo izjavila i je li joj izvirio but ili guzica', zaključila je Albina koja je Hrvatsku predstavljala prošle godine s pjesmom 'Tick Tock'.

Albina se nije plasirala u finale, no oduševila je publiku glasom i stasom u futurističkom kombinezonu koji je dizajnirao Juraj Zigman.

Djelu domaće javnosti tada je zasmetala činjenica da je i ona otkrila više kože nego na Dori, dok su ostali hvalili scenski nastup i izgled mlade i talentirane Splićanke.

Chanel je nakon Eurosonga još jednom podignula veliku buru u javnosti kada se za vrijeme proglašenja pobjednika strastveno ljubila s nepoznatom djevojkom čime je potaknula glasine da voli žene.

Ipak, brzo se saznalo kako je zanosna Španjolka u vezi s poznatim koreografom Kyleom Hanagamijem koji je najpoznatiji po suradnji sa svjetskom hit senzacijom BTS.

Profimedia 

Chanel je aktivna i u kazalištu te se pojavila u brojnim mjuziklima, a 2010. godine je nastupala i sa svjetskom senzacijom Shakirom. Također, njena pjesma 'SloMo' prvotno je bila namijenjena Jennifer Lopez, a na njoj su radili ljudi koji surađuju s Britney Spears, Ricky Martinom, Mariahom Carey, Madonnom itd.

Mnogi joj zato s pravom predviđaju svjetsku karijeru, no nije uvijek bilo tako bajno.

'Nekad sam se budila plačući, bila sam bespomoćna', iskreno je priznala Chanel, a često ističe koliko je mentalno zdravlje važno, kao i emocijalna inteligencija. 'Naučila sam cijeniti sebe bez obzira na mišljenje drugih', zaključila je Španjolka.