Španjolska predstavnica na Eurosongu, Chanel Terrero privukla je pažnju u finalnoj večeri tijekom proglašenja pobjednika.

Španjolska je na Eurosongu osvojila treće mjesto.
Profimedia 

Dok je trajalo proglašenje, pjevačica je ljubila djevojku u usta i pritom plakala. Nije trebalo dugo vremena da se video proširi društvenim mrežama.

'Trebale su to učiniti prije zatvaranja glasovanja', 'Ponovno izlazi kao pobjednik' i 'Španjolska je već pobijedila', pisalo je u komentarima, a ponašanje predstavnice nastavilo se komentirati.

Podsjetimo, Španjolka je u finalu osvojila treće mjesto, ali i simpatije gledatelja i žirija. Kreirala je pravi audio-vizualni spektakl uz ovacije publike, a njena pjesma zove se 'SloMo'. 

Iako Chanel krase glas i stas, o njoj su posljednjih tjedana društvene mreže brujale zbog činjenice da mnogi smatraju kako je njena pjesma plagijat pjesme 'Ekstravagantno' koju izvodi srpska pjevačica Dara Bubamara.

'Malo kopiramo Daru, a?', poručila je u svom stilu srpska pjevačica ranije, a srpski mediji raspisali su se o tome kako sprema tužbu protiv španjolskih autora i izvođača.

Unatoč kritikama, publika u Torinu je ispratila Chanel s brojnim ovacijama, a bio je to svakako i najgolišaviji nastup na ovogodišnjem Eurosongu.