60-GODIŠNJA GLUMICA SE UDALA ZA 22 GODINE MLAĐEG: Ona blistala od sreće, a on kao da mu se srušio svijet

Britanska glumica Michelle Collins udala se za 22 godine mlađeg Mikea Davidsona s kojim je u vezi 10 godina, a svi su komentirali njegovo raspoloženje.

Profimedia

Već je odavno jasno da razlika u godinama nije prepreka za ljubav, a to se pokazalo i u slučaju britanske glumice Michelle Collins (60).

Michelle se u srijedu u gradskoj vijećnici u Londonu udala za 22 godine mlađeg Mikea Davidsona. Par je izgovorio sudbonosno 'da' na intimnoj ceremoniji na kojoj su bili prisutni tek njihovi najbliži prijatelji.

Profimedia 

Fotografije novopečenih mladenca su se već pojavile na društvenim mrežama, a u fokus je došlo njihovo raspoloženje. Michelle, koja je blistala bijeli kombinezon, blistala je od sreće, no Mike baš i ne. Nosio je crnu majicu i hlače te bijeli sako, a mnogi su primijetili da ne nije baš veseo.

'Čemu taj kiseli osmijeh?, 'Djeluje kao da se vjenčao eto tako, pro forme, da ga ne bi prekinula s njim', 'Zašto ne djeluje sretno?", 'Michelle kao djevojčica, a on sav stegnut', neki su od komentara na društvenim mrežama u kojima se raspravlja o Mikeovom nesretnom izrazu lica.

Profimedia 

Inače, glumica, koja je najpoznatija po ulozi Cindy Beale u sapunici 'EastEnders' s Davidsonom je u vezi 10 godina, a upoznali su se zahvaljujući njezinoj rođakinji koja im je namjestila spoj.

Par se zaručio u travnju ove godine, a Mikeu se ne zna mnogo, osim da je radio u trgovini traperica da je 2012. kada je započeo vezu s Michelle, osnovao svoju modnu tvrtku 'Heroes of Richmond'.

Profimedia 

Neko vrijeme se šuškalo da glumica želi ostaviti Davidsona jer vjeruje da je s njom samo zbog slave i novca pa ju je on odlučio zadržati brakom.

Glumica s bivšim dečkom Fabrizijem Tassalinijem ima kćer Maiju Rose (26).