UVIJEK NJEGOVA NAJVEĆA PODRŠKA: Mate Rimac predstavio novi Bugatti, u jurilici je pozirala i supruga Katarina

Mate Rimac na svom se Facebook profilu pohvalio novim velikim uspjehom koji je 'preko bare' podijelio sa suprugom Katarinom.

Facebook

Mate Rimac danas je na svom Facebooku profilu pokazao predstavljanje Bugattija W16 Mistrala - prvog Bugattija osmišljenog i razvijenog pod vodstvom Bugatti Rimca. Riječ je o posljednjem automobilu te vrste prije prelaska na sljedeću generaciju hibridnih Bugattija.

'Izgradit će se 99 jedinica po pet milijuna eura svaka. Proteklih smo tjedana automobil pokazivali samo postojećim vlasnicima Bugattija i njima se toliko svidio da je već potpuno rasprodan', napisao je Rimac i istaknuo da su svi proizvodni kapaciteti popunjeni do kraja 2025. godine. 'Čestitke cijelom timu na ovom nevjerojatnom postignuću', zaključio je u objavi.

Inače, novi je automobil Rimac predstavio na Tjednu automobila u gradu Montereyju u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, a s njime je bila i supruga Katarina.

Rimac je na svom Facebooku objavio njihovu zajedničku fotografiju, a onda i onu na kojoj je sjedila u bijesnoj jurilici i pozirala za volanom.

Inače, Mate i Katarina vjenčali su se crkveno prošle godine u srpnju u okolici Livna, dok su se dva mjeseca ranije civilno vjenčali u Splitu na privatnoj ceremoniji.

Katarina je, kao i Mate, porijeklom iz Livna u Bosni i Hercegovini, a studirala je marketing na privatnom zagrebačkom fakultetu.