NITKO NIJE ZNAO DA SU SKUPA: Domaći glumac krio ljubav, a ona je progovorila o detaljima veze i otkrila kako se izlanuo

Filip Šovagović danas slavi 56. rođendan!

Robert Gašpert

Filip Šovagović i Nina Violić svoju su romantičnu vezu uspješno krili sve do 2019. godine kada je Filip u jednom intervjuu 'izlanuo' da je zauzet. Nedavno se par pojavio i na Pulskom filmskom festivalu te su plijenili pažnju svojim dolaskom.

Nina je nedavno za magazin Story ispričala kakav je Filip u vezi.

'Nitko nije smješniji od Filipa, on je cijelo ljeto peglao svoje kombinacije za turneju s filmom. Prošli smo dosad više od 20 gradova zajedno, što po festivalima, što preko Kina Mediteran, pa Kino mreže. Stalno je ispitivao kako mu što stoji i je li smršavio. Svaki je dan izgovarao iste rečenice sto puta. Ponekad namjerno napravi neku nevažnu glupost pa se pravi da nema pojma, kao da je napravio strašno zlodjelo.

promo 

Jednom mi je rekao da imamo miševe u kuhinji, živjeli smo u Dubrovniku dok sam pripremala Gertrudu u Magellijevu ‘Hamletu’, stalno sam tražila te miševe pa ga jedno jutro pitala: 'Zar si pojeo svu šalšu?' A on mi je odgovorio: 'Ma to su miševi pojeli.' Tada sam skužila da mi laže da imamo miševe. On bi se noću ustajao i jeo iz padele. Najviše voli kad sam ljuta, onda uglazbi moje rečenice i pretvori ih u neku blesavu pjesmu koju pjeva minimalno pet dana'. ispričala je. 

Otkrila je i što posebno cijeni kod njega.

'To što uvijek ima autentičan pogled na sve što nas okružuje. To mi je jako inspirativno, odmorim se uz njega. Filip je veliki optimist i uz njega je ovaj svijet lakše izdržati. Ide mu na živce što se u neke ljude zaljubljujem, a neki su mi grozni, jer su njemu svi ljudi podjednako OK i podjednako bez veze. I tako onda nastanu i svađe da nam ne bude dosadno', dodala je.

Nina je jednom prilikom i otkrila kako je javnost saznala za njihovu vezu.

'Dogovorili smo se da nećemo govoriti u javnosti o našoj vezi i tako smo se sačuvali dvije godine. Onda me zeznuo jer je pred premijeru svoje predstave 'Zagreb 2020' dao intervju u kojem je sve izblebetao i onda me sprdao da je njegov intervju čitaniji od mog. Ali to je možda novo normalno da frajeri pričaju o ljubavi, a frajerice o poslu', rekla je jednom Nina za Večernji.hr.