Na velikom platnu u pulskoj Areni sinoć su se prikazala dva filma iz Hrvatskog natjecateljskog programa: 'Punim plućima' Radislava Jovanova Gonza i 'Baci se na pod' Nine Violić.

Ninina podrška na projekciji bio je i njezin partner, Filip Šovagović. Par je svoju vezu prestao skrivati 2019. godine, a njihova je romansa iznenadila mnoge.

Nina Violić i Filip Šovagović krili su svoju vezu
promo 

'Dogovorili smo se da nećemo govoriti u javnosti o našoj vezi i tako smo se sačuvali dvije godine. Onda me zeznuo jer je pred premijeru svoje predstave 'Zagreb 2020' dao intervju u kojem je sve izblebetao i onda me sprdao da je njegov intervju čitaniji od mog. Ali to je možda novo normalno da frajeri pričaju o ljubavi, a frajerice o poslu', rekla je jednom Nina za Večernji.hr.

Upravo je Filip radio glazbu za Ninin film 'Baci se na pod', ujedno i njezin redateljski debi'. 'Nina me nagovorila da se odvažim upustiti u nešto o čemu ništa zapravo nisam znao, iako me ta disciplina zanima cijeli život. Ovo mi je prvi ozbiljniji takav angažman. Te moje muzike u filmu nema više od pet minuta, no osjećam totalnu odgovornost jer želim da Ninin potpuno genijalan projekt prođe što je bolje moguće i zbilja se nadam da ga nisam upropastio svojom glazbom', rekao je za Večernji.

Na crvenom tepihu u pulskoj Areni Filip je pozirao u crnom izdanju, dok se Nina odlučila sa šarenu kreaciju i strappy sandale.

Inače, Nina iz braka s glumcem Tvrtkom Jurićem ima 19-godišnju kćer Rozu, dok je filipspo u braku s Ružom Grizelj dobio kćer Klaru.