UOPĆE NE NALIKUJE SLAVNOM OCU, A SKLON JE RAZVODIMA POPUT NJEGA: Šeće s misterioznom ženom dok pokušava spasiti brak

Weston Coppola Cage je sin slavnog holivudskog glumca, a baš poput njega je sklon ispadima i razvodima.

Profimedia

Weston Coppola Cage (31) sin je osebujnog holivudskog glumca Nicolasa Cagea (58), a najviše ih povezuje njihovo olako izgovaranje sudbonosnog 'da'.

Snimljen je prije nekoliko dana u šetnji Los Angelesom i to je bilo njegovo rijetko pojavljivanje u javnosti. Weston je pokazao upečatljivi modni stil što je i odlika njegova oca te je nosio majicu kratkih rukava, kožno svjetlucave hlače i čizme. Imao je raspuštenu kosu i pustio je dužu bradu.

Profimedia 

U Westonovom društvu je navodno bila njegova nova djevojka, a ne zna se je li okončao brak sHilom Aronian kojom se oženio u travnju 2018. Coppola, koji se bavi glumom kao i njegov otac, s Hilom je dobio četvero djece. Prema pisanju američkih medija, pokušava spasiti svoj brak s Aronian. 

Od 2013. do 2016. je bio u braku s Danielle Cage, a prije nje se razveo nakon samo godinu dana od Nikki Williams. Westonova majka je glumica Christina Fulton (55) s kojom je Nicolas bio u vezi oko dvije godine.

Mnogi kažu da Cageov sin 'kopira' tatu s nizom brakova. Naime, Nicolas se oženio peti put prošle godine. Glumac se nekoliko puta pojavio u javnosti sa sinom, a svojedobno je rekao da je on 'potpuni umjetnik'.

Profimedia 

'Može raditi stvari o kojima ja sanjam... skladati glazbu, pjevati, glumiti, baviti se kiparstvom i kuhati i sada je otac pun ljubavi. Vidjeti svog sina sa svojim unukom najbliže je osjećaju blaženog ispunjenja koji sam ikada imao', ispričao je Nicolas.

Osim Westona ima 16-godišnjeg sina Kal-Ela i kćer Augustu Francescu koju je dobio ovog rujna s petom suprugom Rikom Shibatom.

Inače, strani mediji su pisali da Weston ima problema s bijesom i 2011. se potukao sa svojim osobnim trenerom ispred restorana u Hollywoodu. Izašla je snimka njihove tučnjave nakon koje je on uhićen i odveden na psihijatrijsko promatranje.

Njegova majka Christina je rekla da je otac Nicolas loš utjecaj na Westona i da bi trebao biti na liječenju nekoliko tjedana, ne samo nekoliko dana. Zbog toga je Weston javno rekao da nema ništa sa svojom majkom i navodno godinama nisu komunicirali. 

Ipak, s vremenom su se pomirili i on dijeli fotografije s mamom na Instagramu. 'Neraskidiva veza sina i majke', napisao je uz jednu objavu. 

Više Westonovih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Weston Coppola Cage je sin Nicolasa Cagea