'SAVRŠENA' MAJKA IPAK IMA OMILJENO DIJETE? On je sin kojemu je navodno prepisala sve, a svog oca ne može smisliti

Ne prestaje se pisati o odnosu bivšeg glumačkog para Angeline Jolie i Brada Pitta, a sve su češća tema njihova djeca.

Profimedia

Proteklih nekoliko mjeseci, nikad se više nije pisalo o odnosu Brada Pitta i Angeline Jolie.

Naime, nakon što su se razveli 2019. godine, ne prestaju se povlačiti po sudu, a nedavno su u javnost isplivale informacije koje su zgrozile sve one koji su mislili da je brak ovo dvoje glumaca bio i više nego savršen. Realno gledajući, tako je i izgledao.

Profimedia 

Naime, nakon što je Jolie prijavila Brada FBI-ju za obiteljsko nasilje te otkrila da ju je na letu avionom 2016. godine udario, prignječio joj lice u wc-u o zid te joj ostavio modrice na tijelu, sada ga je optužila i da je nasilnik nad djecom. Naime, glumica tvrdi da je njezin bivši suprug pokušao ugušiti jedno njihovo dijete, najvjerojatnije najstarijeg posvojenog sina Maddoxa.

A sada su strani mediji pisali da je Angie napravila nešto nečuveno - razbaštinila vlastite potomke, točnije, njih većinu.

Naime, Angelina je navodno obznanila svojim odvjetnicima da će svoje bogatstvo u iznosu 116 milijuna dolara ostaviti samo jednom svom djetetu - posvojenom sinu Maddoxu. Prema pisanju stranih medija, Angelina je tako odlučila Maddoxa favorizirati u odnosu na svu ostalu svoju djecu te njemu baš sve ostaviti dok će ostale razbaštiniti, a sve zbog toga što je on stao na njezinu stranu u slučaju razvoda od Brada Pitta.

Profimedia 

Inače, 21-godišnji Maddox studira biotehnologiju u Južnoj Koreji, a zbog školovanja se morao odvojiti od obitelji te osamostaliti pa ga rijetko viđamo s braćom i sestrama. 'Jako sam ponosna i nadam se da ću vidjeti sve što će postići', rekla je jednom prilikom Angelina.

Angelina je posvojila Maddoxa 2002. godine u Kambodži gdje je snimala prvi nastavak o Lari Croft. U tome joj je pomogla agentica za posvajanje, Lauryn Galindo, koja je dvije godine nakon toga završila u zatvoru zbog optužbi za krivotvorenje američkih viza za tamošnju siročad. Upravo zato, postavilo se pitanje je li možda i Maddox među djecom koja su 'oteta' svojim biološkim roditeljima. Ipak, glumica je oštro opovrgnula takve glasine.

Profimedia 

Podsjetimo se, na spornom letu nakon kojeg je Angelina tražila razvod od Brada navodno je on pod utjecajem alkohola napao nju, a kada se Maddox htio umiješati i spriječiti ga da napada Angelinu, Brad je nasrnuo i na njega. Zbog tih je optužbi završio i na sudu te se povela istraga o tome je li zlostavljač djece, a ispostavilo se da optužbe nisu imale temelja. Svejedno, Angelina čak i 6 godina kasnije ne staje te sad govori kako je čak i svoje dijete pokušao ne samo odgurnuti s puta već i ugušiti.

Profimedia 

'Sva djeca bila su uplašena. Angelina je ozlijedila lakat i leđa, a jedno je dijete Brad pokušao ugušiti te mu je uz to zadao i udarac u lice', tvrde izvori bliski Angelini dok oni s Bradove strane pak govore kako ništa od tih navoda nije istina.

Navodno je sve vrijeme leta Brad bio jako pijan te je Angelinu zalio pivom, a polijevao je i svoju djecu crvenim vinom. Angelina želi da se ponovno povede istraga o tome je li Brad sposoban odgajati djecu te da ako nije sva prava skrbništva pripadnu njoj. Inače, par se još uvijek sudi zbog imanja u Francuskoj i njihove vinarije, a čini se kako tu kraj sagi razvoda 'Brangeline' neće biti kraj.