OD LJUBAVNICA POSTALE SUPRUGE: Uvukle su se u krevete oženjenih muškaraca, a jednu je mrzila cijela nacija

Donosimo vam šest priča slavnih preljubnica koje su uspjele svoje afere pretvoriti u brakove.

Profimedia

Hollywood je pun primjera preljubničkih afera, seks-skandala i ekstra brzo okončanih brakova, a većina takvih priča započne s time da se u nečijoj vezi ili braku pojavi neka ljubavnica koja uzurpira odnos.

I dok većina ljubavnica ostane na toj 'laskavoj tituli' i zauvijek nosi mrlju na svom imenu, postoje i one kojima je pošlo za rukom da zaista otmu muževe svojim suparnicama i postanu nove zakonite supruge svojih odabranika, preljubnika. U nastavku vam donosimo nekoliko primjera takvih slavnih žena koje su od ljubavnica postale zakonite žene.

Angelina Jolie

Glumica i oskarovka definitivno je najpoznatija ljubavnica svih vremena. Naime, otela je Brada Pitta njegovoj tadašnjoj supruzi Jennifer Aniston. Podsjetimo, Angelina je upoznala i zavela Brada na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith', a iako je par negirao da je njihova veza započela dok je on još bio u braku, jasno je da to nije istina. Čim je ostavio Jennifer postalo je poznato da Angelina već čeka njegovo dijete. Vjenčali su se 2014. godine, a razveli 2019.

Profimedia 

Camilla Parker

Današnja supruga kralja Charlesa III., Camilla Parker, bila je najomraženija ljubavnica svijeta desetljećima. Dok su mediji i javnost obožavali nježnu Lady Dianu, Charles je oduvijek volio samu nju – pa je svoju suprugu čitavo vrijeme braka varao s Camillom. Poznata je Dianina rečenica u intervju u kojem je rekla kako ‘ih je u braku bilo troje pa je uvijek bila gužva’, aludirajući time na Charlesovu aferu s Camillom. Na kraju se Charles razveo od Diane, a Camillu je nakon desetljeća ljubavi oženio 2005.

Amber Heard

Trenutno najomraženija žena Hollywooda, lažljivica i manipulatorica Amber Heard navodno je zavela Johnnyja Deppa dok je još bio s Vanessom Paradis, majkom svoje djece. Zbog mlade plavuše je prekinuo dugogodišnju vezu s Francuskinjom te oženio 28-godišnju Heard. No, sreća nije bila dugog vijeka. Ubrzo su se počeli optuživati za fizičko i psihičko nasilje, povlačiti se po tabloidima, a na kraju je njihova rastava bila jedna od najskandaloznijih u povijesti Hollywooda.

Gisele Bundchen

Gisele Bundchen i Tom Brady rastaju se nakon 13 godina braka, a zajedno su dobili i dvoje djece. No, njihova je veza započela tako da je Tom obljubio Gisele dok je još bio u vezi s bivšom djevojkom, glumicom Bridget Moynahan – koja je u trenutku započinjanja njegove afere s Gisele ostala trudna.Tako je rodila sina i istovremeno saznala da ju je dragi ostavio zbog brazilske manekenke.

Profimedia 

Melanie Griffith

Glumica Melanie Griffith upoznala je svog, sada već bivšeg suprug Antonia Banderasa na setu filma ‘Previše’, a na kojem su zajedno radili. U tom su trenu, kada se između njih rodila ljubav, oboje bili u braku s drugim ljudima. Kada su završili sa snimanjem oboje su se razveli od supružnika i vjenčali se. Bili su zajedno sve do 2015., a imaju i jednu zajedničku kći.

Julia Roberts

Posljednja na našoj listi je miljenica publike Julia Roberts. Iako oduvijek izgleda slatko i nevino, Julia je zapravo svog sadašnjeg supruga preotela drugoj ženi. Kada ga je upoznala na snimanju filma ‘Meksikanac’ on je bio u braku sa šminkericom, a zbog Julie je ostavio suprugu i oženio glumicu. Daniel Moder i Julia tako su se vjenčali 2002., a imaju i troje zajedničke djece.