JAVILA SE SESTRA JOŠKA GVARDIOLA NAKON PORAZA: Evo što je poručila uplakanom bratu kojeg je tješio Livaja

Hrvatska nije izborila svoje mjesto u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva nakon što je izgubila 3-0 od Argentine.

Profimedia

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će za treće mjesto na Svjetskom nogometnom u Katru nakon što je izgubila utakmicu od Argentine 3-0. Ostaje još vidjeti hoćemo li igrati protiv Francuske ili Maroka.

Sestra Joška Gvardiola, Lorena Gvardiol, uputila je kratku i jasnu poruku bratu nakon jučerašnje utakmice. 'Ponos', napisala je na Instagram priču uz fotografiju brata.

Profimedia 

Joška je nakon odigranog meča tješio reprezentativac Marko Livaja, a Vatrenima su u zagrljaje dotrčala djeca i njihove 'bolje polovice'. 

Nakon poraza, Modrićev sin zaplakao je na tribinama, a tuga je bila vidljiva i na licu njegove supruge Vanje Modrić. Andrej Kramarić utjehu je pronašao u sinu Viktoru i supruzi. Isto je učinio i Marcelo Brozović.

Goran Stanzl/PIXSELL 

Na utakmici su zajedno navijale i hrvatske WAGS-ice - Izabela Kovačić, Ivana Vida i Josipa Perišić.  Najpopularnija među njima je Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića koju je britanski časopis The Sun proglasio najistaknutijom hrvatskom WAG-sicom koja na Instagramu ima oko 400 tisuća obožavatelja.

Igor Kralj/ Pixsell 

Prelijepa Izabel utakmicu s Argentinom promatrala je s tribina u društvu Mateove sestre Katarine koja joj pomalo i sliči, s dugom plavom kosom. Nedaleko od njih, samo jedan red iza, sjedile su još dvije WAGS-ICE, Ivana Vida, supruga Domagoja Vide i Josipa Perišić, supruga Ivana Perišića.

U galeriji pogledajte tko je sve od poznatih Hrvatica i Hrvata pratio utakmicu Hrvatska-Argentina. 

Igor Kralj/PIXSELL, Goran Stanzl/PIXSELL Poznati u Katru