Naše su Vatrene na presudnoj utakmici protiv Argentine došle podržati i njihove ljepše polovice.

Najpopularnija među njima je Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića koju je britanski časopis The Sun proglasio najistaknutijom hrvatskom WAG-sicom koja na Instagramu ima oko 400 tisuća obožavatelja.

Izabel Kovačić, Josipa Perišić i Ivana Vida na utakmici protiv Argentine
Igor Kralj/ Pixsell 

Prelijepa Izabel utakmicu s Argentinom promatrala je s tribina u društvu Mateove sestre Katarine koja joj pomalo i sliči, s dugom plavom kosom.

Nedaleko od njih, samo jedan red iza, sjedile su još dvije WAGS-ICE, Ivana Vida, supruga Domagoja Vide i Josipa Perišić, supruga Ivana Perišića.

Izabel Kovačić u Katru
Instagram 

Da se i van stadiona druži sa suprugama kolega svog dragog Izabel je otkrila nedavno kad je objavila fotografiju iz luksuznog restorana Cipriani koji se nalazi u Dohi, a na fotografiji se mogu vidjeti samo ruke koje nazdravljaju pjenušcem.

Vanja Modrić i Izabel Kovačić su bliske prijateljice
Instagram 

Iako Izabel nije otkrila s kim je u društvu, istu takvu fotografiju podijelila je i Helena Livaković, supruga vratara Dominika Livakovića, a pretpostavlja se da je s njima bila i Vanja Modrić, supruga Luke Modrića s kojom je Izabel u dobrim odnosima već dugi niz godina. Osim toga, Luka je bio i krsni kum malenom Ivanu, sinu Izabel i Matea kojeg je slavni par dobio prije dvije godine.

Izabel je upravo s Vanjom nedavno u Katru uživala u luksuznom šopingu u društvu brazilske manekenke Adriane Lime, a posebno su se zbližile u vrijeme kad su i Kovačić i Modrić igrali u španjolskom klubu Real Madridu.