TIHOMIR IZ MASTERCHEFA PROGOVORIO O 'ISKRICAMA' S MAJOM: 'Nismo čak samo mi bili...'

Tihomir Krklec progovorio je o odnosu s Majom Šabić.

Story Press, Nova TV

Pobjednica 'Masterchefa', Maja Šabić, osim kulinarskim vještinama pažnju javnosti zaokupila je zbog odnosa s kolegom Tihomirom Krklecom, a mnogi su uvjereni da je među njima zaiskrilo. Te teme Maja se dotaknula u ekskluzivnom intervjuu za magazin Story.

'Nismo u ljubavnom odnosu, ali jako smo dobri prijatelji i imamo neke zajedničke poslovne suradnje na vidiku. To što se nama dogodilo je zaista pravo prijateljstvo. Slično razmišljamo, imamo iste svjetonazore i kliknuli smo. Puno smo razgovarali i imali smo dosta zajedničkih tema. Samim time smo se prepoznali. Kada ste zatvoreni u kući s ljudima, trebate komunicirati i družiti se, a on je osoba s kojom sam imala neiscrpan izvor tema', jasno je poručila, pa komentirala i njegovu djevojku.

Story Press 

'Koliko znam, nije bilo nikakvih problema pa samim time mogu zaključiti da nije ljubomorna', istaknula je Maja, te otkrila kako trenutno nije zaljubljena.

'Imamo u planu neke suradnje i zajednička kuhanja. Oboje smo dobili nekoliko ponuda pa ćemo sve te opcije objediniti i krenuti zajedno. S njim namjeravam slano kuhanje, a slastice ću pripremati sama', zaključila je na kraju o odnosu s Tihomirom.

Nova TV 

Sad je i Tihomir u In Magazinu progovorio o njihovom odnosu. 'To je tak, priča se uvijek nekaj. Nismo čak samo mi bili na tapeti i Luka Marin i Lucija su bili. Generalno smo stvarno svi super prijatelji i dobro radimo. Razvijat ćemo i neke ideje i dalje u poslovnom smislu. Generalno jako dobro prijateljstvo. A sad haha, laže selo, lažu ljudi', rekao je kroz šalu.