Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZANOSNA SPLIĆANKA UKRALA JE SRCE OMILJENOG MASTERCHEFA: Prošla je s njim oluju skandala

Ivan Temšić je naš prošlogodišnji pobjednik Masterchefa, a mi znamo i tko je dama koja mu je ukrala srce.

 Ivan Temšić Izvor: Instagram

Ivan Temšić je naš prošlogodišnji pobjednik kulinarskog reality showa ‘Masterchef’, a otkad je osvojio prestižnu titulu život mu se promijenio iz temelja. Uskoro će postati chef i suvlasnik novog restorana, a najveća mu je podrška na njegovom poslovnom putu djevojka Gabrijela Runjić, s kojom već nekoliko godina zajedno živi.

Ovaj sretni 27-godišnji kuhar tako trenutno uređuje svoj podstanarski stan s Gabrijelom, a u sveukupnom kaosu pretrpanog rasporeda i novih poslovnih projekata ona mu je najveća podrška. Dok tako mnoge domaće dame venu za zgodnim Ivanom, njegovo je srce zarobila Gabrijela, tamnokosa ljepotica. Par često na društvenim mrežama objavljuje svoje zajedničke fotografije koje broje stotine lajkova.

‘Nakon svih poslovnih i akademskih obaveza, adventa, lošeg vremena, odlučio sam se i za preuređenje stana. Život u podstanarstvu, pogotovo kad je riječ o preuređenju, dosta je ograničen i škakljiv. Gabi je dosta skeptična, ali kad sve završi, mislim da će to biti to. A nije ni čudno zašto je skeptična, palete za izradu šanka u stanu stoje već dvije godine, a šank bi doslovno mogao napraviti u pola sata’, rekao je Ivan ekskluzivno za Story.

Gabrijela je inače mlada Splićanka koja je ovom našem poznatom kuharu ukrala srce nakon što se zaljubio u njezin rodni grad. Naime, Ivan je inače rodom iz malog mjesta u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, a prije sedam godina se preselio u Split na studij građevine – no put ga je kasnije odveo do kuhinja. Osim što se odlično snašao u Splitu, brzo nakon što se ‘ustoličio’ u gradu pod Marjanom, zaljubio se u Gabrijelu za koju je rekao da ga je osvojila ‘svojom osobnošću, smotanošću, ali i iskrenim osmijehom’.

Kako im je ritam života trenutno jako brzo, Ivan je rekao kako osobno sami za sebe ne stignu kuhati već naručuju hranu – ali da u Gabrijelinom društvu i to ima svojih čari.

Nismo vam mi par od klišeja. Znate ono, mjesec, zvijezde, gledanje zalaska sunca... Mi našu romantiku prizovemo spontano, u sekundi, zafrkancijom’, ističe chef i objašnjava zašto je Gabi sjajna nadopuna njegovu dinamičnu karakteru.

‘Podrška mi je, a to je najvažnije. Razumije moje poslovanje, ambicije, letanje na sve strane i svakako je umirujuća strana mojoj ludosti, brzini... A to mi stvarno treba’, tvrdi mladi poduzetnik koji je ljetos osmislio jelovnik u jednom novootvorenom trogirskom hotelu, a nedavno se posvetio pripremama za otvorenje svog restorana u Splitu.

Popularnost koju je stekao imala je i cijenu. Netko ga je pokušao kompromitirati kokainskim skandalom nakon pobjede u 'Masterchefu'. On je jednom prilikom to komentirao za magazin Story.

'Najviše se uči na vlastitim pogreškama koje su, nažalost, najskuplje. No drago mi je zbog svake koju sam počinio jer me učinila onakvom osobom kakva sam danas. U mladosti sam išao iz krajnosti u krajnost, najviše na štetu sebe, ali i svoje okoline. To je sve velika životna škola koja mi je proširila obzore i usmjerila me. Neke stvari jednostavno treba svatko doživjeti... I dalje učim, ali pomalo, to je život. Čak mi je i drago što se ta priča dogodila jer je pokazala koliko se osoba može promijeniti i koliko god da je teško, uvijek se može stati na pravi put uz podršku najbližih', rekao je tad.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image