VIDI SE OD KOGA JE NASLIJEDILA LJEPOTU: Ana Gruica objavila maminu fotku iz mladosti, iste su

Ana Gruica objavila fotografiju svoje majke iz mladosti.

Instagram

Najpopularnija splitska glumica Ana Gruica ne skriva koliko je bliska sa svojom obitelji, ali i s obitelji svog supruga Borana Uglešića.

Nije rijetkost ni da podijeli obiteljske fotografije pa je tako nedavno objavila vrlo emotivne fotografije s obiteljske proslave.

Instagram 

Slavila se krizma Aninog nećaka Mateja, a Ana je tad pozirala sa svoje dvije sestre, starijom Josipom i mlađom Petrom.

U ranijoj je objavi sa sestrama glumica podijelila emotivnu posvetu roditeljima Silvani i Špiri.

‘Nije poanta ove objave praviti se važna lijepim i pametnim sestrama, nego se praviti važna roditeljima koji su nas izveli na pravi put i trudili se da nam u svoje 42.godine braka omoguće sve što su mogli. Sve su to učinili krvavim i napornim radom, sa svojih 20 prstiju. Stoga, roditelji moji, Silvana i Špiro, sretna vam 42. godišnjica braka s najljepšom slikom vaše tri zahvalne kćeri’, napisala je tom prilikom.


Sad je Ana podijelila fotografiju svoje mame Silvane iz njene mladosti, a na fotografiji se dobro vidi koliko glumica sliči na majku. U opisu je otkrila i kojim povodom dijeli ovu uspomenu.

‘Ovoj holivudskoj ljepotici je danas rođendan. Moja posebna sreća je ta da je ovo moja mama! Naša majka. Ove godine bez pjesme i rime. Samo divljenje svemu što je bila, što jest i što će biti. Sretan rođendan, mama’, poručila je Ana u objavi.


U komentarima su se javili brojni Anini fanovi koji su se pridružili čestitkama i poslali majci Silvani mnoge lijepe želje.