'RASTRGANA SAM, NEMA ME NI ZA KOGA' Arija Rizvić na predstavljanju nove RTL-ove serije otkrila što je muči

Porazgovarali smo s lijepom glumicom i kazališnom redateljicom koja nam je ispričala sve o nadolazećim planovima.

Robert Gašpert

Naša glumica i kazališna redateljicaArija Rizvić ovih dana ima pune ruke posla. Usred je snimanja nekoliko serija, paralelno se bavi i režijom, ali i mnogim drugim projektima koji je ostavljaju gotovo bez trunke slobodnog vremena. Uhvatili smo ju na snimanju nove dramske serije s elementima humora koja nas očekuje ove jeseni na RTL-u.

'Prošli tjedan sam bila na sto sastanaka, išla sam snimati jednu stranu seriju u Trst i još jednu ovdje, tako da sam baš rastrgana, nema me ni za koga,, ali brzo će to sve proći pa ćemo nadoknaditi' kazala nam je Arija.

Robert Gašpert 

Arija vrši i posljednje pripreme za najveći party u Hrvatskoj, 10. po redu Story Hall of Fame. Naime, lijepa glumica i redateljica odgovorna je za režiju ovog glazmuroznog događanja.

'Veselim se jako Story Hall of Fameu, mislim da će biti odlično. Imam jednu super ideju koju ću raditi s Idom Prester koja je voditeljica ovogodišnje dodjele. Imat ćemo i jedan nastup drag queenova, tako da ćete vidjeti i jedan spektakularni glazbeni performans, ali ne bi još otkrivala detalje, sve ćete saznati' kazala je uzbuđena Arija.

Instagram 

Arija posljednje dvije godine ljubi sportskog novinara Marka Vargeka koji joj je najveća potpora u svemu što radi.

'Marko i ja potječemo iz dvije različite branše, ali svejedno on jako dobro razumije moj posao, jednako kao i ja njegov tako da smo jedno drugom stvarno jako velika podrška. Marko čak i vježba uloge ponekad sa mnom haha, to bude smiješno. On je inače jako iskrena osoba i kaže mi svoje mišljenje oko svega, zna mi reći i kada mu se nešto i ne svidi, što mi je super. Volim to što je iskren i što mi kaže sve što misli' zaključila je Arija.