PRVI IZLAZAK TARE THALLER NAKON VIJESTI O RAZVODU: Na L'Adria Story Hall of Fame stigla vesela i u zanosnom izdanju

Tara Thaller pojavila se na L'Adria Story Hall of Fameu nakon vijesti da se razvodi.

Story Press

Na L'Adria Story Hall of Fameu koji se ove godine održao u Mozaik Event Centru (HoB), okupile su se brojne poznate face iz Hrvatske i regije. Dobro je poznato da i poznatima i slavnima ovaj party puno znači te da ga mnogi s radošću iščekuju.

Ni ove godine nije manjkalo zanosnih kreacija na najdužem crvenom tepihu, a među brojnim poznatim ljepoticama našla se i glumica i pjevačica Tara Thaller, kojoj je ovo bio prvi izlazak u javnost nakon što se saznalo da se razvodi od supruga, bosanskohercegovačkog glumca i pjevača Farisa Pinje.

Lijepa Tara stigla nam je dobro raspoložena i u zaista zanosnom izdanju. Našim je fotografima pozirala nasmiješena u kratkoj plavoj haljini bez naramenica s ukrasom na struku koja je istaknula njenu vitku liniju, a pokazala je i novu frizuru, kratki bob kojim je zamijenila svoju donedavno dugu kosu.

Story Press 

Podsjetimo, Tara je za Story.hr potvrdila da se razvodi, ali i da je s uskoro bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima.

'Istina je da se Faris i ja razvodimo. Zajedno smo došli do odluke da je vrijeme da svatko krene svojim putem i razvija se u svome smjeru. Iskreno svaka takva odluka je teška, no kada dolazi iz obostranog stava sam razlaz je znatno lakši. Ostajemo u dobrom odnosima i podržavamo se u daljnjoj budućnosti i radu' započela je Tara i dodala:

Story Press 

'Naravno da vjerujem u ljubav i brak, ali vjerujem i u razvoj svakoga ponaosob i da svatko u svom osobnom razvoju ima periode razilaženja s partnerima. Poslovno me čekaju mnogi izazovi i projekti. Iza mene je buran poslovni period i sada je vrijeme za aktivan odmor i nove poslovne planove. Uskoro vas očekuje moja nova pjesma, a i vidimo se u za mene nekim novim formatima uskoro' poručila je glumica.

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana vitamin s kolagenom, srebrni partner – Prahir Fine Jewellery te partner Opel. Uz njih, partneri događanja su Braun, Belodore - House of Essence, Kerastase, Loreal Professionnel Paris, Pivo 5th element, HP, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, EDURO, Uber te Iris MBM vrtni centar, Festigia, The Cookie Factory i Altera.

Tko se sve prošetao crvenim tepihom na L'Adria Story Hall of Fameu pogledajte u galerijama:

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame