Trbušnjaci Jennifer Aniston izgledaju nestvarno: Njen plan vježbanja i prehrane je sulud

Poznato je da Aniston ovu figuru nije dobila tek tako, već je godinama posvećena zdravoj prehrani i treninzima.

Profimedia

Poznata glumica Jennifer Aniston (54) pokazala je pratiteljima kako vježba i oduševila isklesanim trbušnjacima. 'Prekrasna si', 'Svake godine si sve ljepša i ljepša, kako je to moguće?', 'Izgledaš očaravajuće' bili su tek neki od komentara ispod objave.

Poznato je da Aniston ovu figuru nije dobila tek tako, već je godinama posvećena zdravoj prehrani i treninzima. Jednom je priznala kako vježba pet puta tjedno te da inače prakticira strogi plan vježbanja '15-15-15', što podrazumijeva 15 minuta na biciklu, eliptičnom trenažeru i traci za trčanje. Osim toga, ide na boks i prakticira jogu.

Vrlo je rigorozna i po pitanju prehrane - uglavnom konzumira organsko voće i povrće te hranu s niskim udjelom šećera. Oslanja se i na samokontrolu: dovoljno joj je pojesti komad čipsa ili jednu kocku čokolade i osjećat će se zadovoljnom.

Instagram 

'Ono što unosimo u tijelo može imati veliki utjecaj na naše raspoloženje, ne radi se samo o prehrani i mentalnoj njezi. Oduvijek sam bila svjesna što unosim u svoje tijelo i kako se brinem o sebi - ne samo kako bih mogla izgledati super u trapericama, već i zbog dugovječnosti, zdravlja kostiju, mišića, mozga…', zaključila je glumica.

Svojedobno je za Elle podijelila mudar trik kojim se služi kako bi suzbila apetit do ručka. 'Čim ustanem, popijem toplu vodu s limunom, a onda smoothie ili avokado s jajima. To je moje omiljeno jelo. U to dodam malo kokosovog ulja. Ponekad jedem žitarice s bananom ili zobene pahuljice s bjelanjkom', rekla je zvijezda 'Prijatelja'.

Profimedia 

Inače, nedavno je otkriveno kako je slavna glumica 10 godina svakodnevno jela istu salatu. Na snimanju serije 'Prijatelji' ručak je provodila s kolegicama Courteney Cox i Lisom Kudrow i uvijek je donosila salatu koju bi podijelila s njima. Slagala ju je od bulgura, crvenog luka, krastavaca i feta sira, a nije u nju stavljala nikakav preljev. S vremenom su je Courteney i Lisa počele nazivati 'Jenniferina salata'.