JELENA PERČIN OBJAVILA RIJETKE FOTKE SA KĆERI: Pohvalila se njenim velikim uspjehom, ne krije ponos

Ne krije koliko joj to znači.

Robert Gašpert

Jelena Perčin se na svom Instagram profilu pohvalila uspjehom kćeri Lote koja je osvojila prvo mjesto na Prvenstvu Hrvatske u preponskom jahanju za kadete u Osijeku. Očekivano, brojni pratitelji su joj uputili čestitke ispod objave.

Glumica se također nedavno pohvalila uspjehom kćeri koja se natjecala na 67. Lipanjskom turniru i Prvenstvu Zagreba u preponskom i dresurnom jahanju. Lota je tada osvojila čak dva pehara na turniru, a ponosna mama nije mogla kriti uzbuđenje pa je sve zabilježila na društvenim mrežama.

Instagram 

'Bavi se jahanjem, potpuno se pronašla u tom sportu i to joj je trenutačno najvažnija stvar na svijetu. Ponekad jedva stigne uskladiti školu i treninge', kazala nam je u ranijem intervjuu Jelena.

Podsjetimo, Jelena je Lotu dobila u prvom braku s poduzetnikom Kristijanom Babićem, dok je s glumcem Momčilom Otaševićem od kojeg se nedavno razvela dobila kćer Mašu i sina Jakšu. Jednom prilikom smo Jelenu i Momčila pitali i kako njihova djeca reagiraju kada ih vide na malim ekranima.

Grgo Jelavic/PIXSELL 

'Maša je jednom rekla kada je čula da me na TV-u zovu Janko: To nije Janko, to je moj tata Močilo.' A ako dođem kući s tragovima filmske šminke, čisti mi lice i jako je sretna. Misli da je to neka igra' pričao nam je tada Momčilo.

Kako je Jelena izgledala nekada pogledajte u fotogaleriji:

Story Jelena Perčin nekada