VEDRANA NISMO VIDJELI: Franka Batelić podijelila je nove fotografije kćeri Grete, uživa na odmoru s djecom

'Prvo ljeto', napisala je u opisu fotografije na kojoj je vidimo kako pored mora drži svoju malenu kći.

Instagram

Franka Batelić često dijeli sa svojim pratiteljima trenutke koje proživljava u, prema mnogim ženama, najljepšoj životnoj ulozi, majčinstvu, a to je učinila i ovog puta.

Naime, Franka je podijelila preslatke fotografije svoje djece, trogodišnjeg sina Viktora i kćeri Grete. 'Prvo ljeto', napisala je u opisu fotografije na kojoj je vidimo kako pored mora drži svoju malenu kći.

Instagram 

Pjevačica je kćer rodila 4. studenoga prošle godine, a za Story je u prosincu progovorila o njoj. 'To ti je od nespavanja, kilogrami se samo tope. Nadam se da će stati uskoro. Doma je lunapark s klincima, ali super je sve, ne mogu se žaliti. Mala je dobra, Viktor ju je super prihvatio', rekla je.

Novopečeni brat Viktor mamu je dočekao s košarom cvijeća nakon što je izašla iz rodilišta. 'Bio je preuzbuđen. Ja izlazim iz auta i vidim njega kako me čeka s cvijećem. Počela sam plakati, samo suze, hormoni, skrivam se iza auta, ne smije me vidjeti kao da plačem. Jako je pažljiv, odličan brat', dodala je.

Story 

Podsjetimo, Franka je svoje dvoje djece dobila s Vedranom Ćorlukom. Pjevačica i umirovljeni nogometaš su u braku od 2018. godine.

Više fotografija lijepog para pogledajte u galeriji.

Instagram Franka Batelić i Vedran Ćorluka sa sinom na odmoru u Turskoj