Vedran Ćorluka na Instagramu je objavio fotografiju svog sina Viktora koji nosi dres Joška Gvardiola. 'Stoper', napisao je Ćorluka uz fotografiju uz emotikone srca i oduševio pratitelje.

Vedran i Franka Batelić dobili su Viktora u siječnju 2020. godine, dok je kći Greta na svijet došla u studenom prošle godine.

Viktor Ćorluka
Instagam 

Nogometaš i pjevačica imaju i psa Oskara koji pripada pasmini Shiba Inu, a u živote supružnika unio je dodatnu sreću početkom studenog 2014. godine. Otad je pratio Vedranove utakmice s vaterpolo kapicom na glavi, bio na vjenčanju svojih vlasnika te je najvjerniji čuvar sina Viktora i kćeri Grete domaćeg para.

Vedran je svom ljubimcu posvetio i tetovažu, a za Frankino i Vedranovo vjenčanje maleni slatkiš je imao i leptir mašnu s točkicama te posebno mjesto za stolom.

Vedran Ćorluka, Franka Batelić i sin Viktor na dočeku 2023. godine
Instagram 

Podsjetimo, Vedran i Franka vjenčali su se u ljeto 2018. godine u malom istarskom gradiću Bale koji se već profilirao kao idealna lokacija za vjenčanja slavnih poput Nine Badrić i sada joj već bivšeg supruga Bernarda Krasnića te Severine i Igora Kojića.