Franka Batelić često dijeli sa svojim pratiteljima trenutke koje proživljava u mnogim ženama najljepšoj životnoj ulozi, majčinstvu, a to je učinila i ovog puta.

'Sve mame: mortus umorna sam, zaspat ću čim legnem. Sve mame pet minuta kasnije: gledaju svih 1000 fotki djece koje su danas okinule', napisala je pjevačica.

Franka Batelić objavila fotografiju djece
Instagram 

Uz te riječi je na Instagram storyju podijelila slatku fotografiju svoje djece, trogodišnjeg sina Viktora i kćeri Grete koja je rođena 4. studenoga prošle godine.

Franka je nedavno podijelila na Instagram storyju i slatku snimku sina Viktora. Pjevačica je otkrila da je njezin mezimac bio s njom u frizerskom salonu. Na snimci se može vidjeti da se Viktor izuo i u čarapama trči do kauča gdje je sjeo.

Viktor Ćorluka
Instagram 

'On se udomaćio', napisala je Franka koju je njezin sinčić nasmijao.

Viktor Ćorluka
Instagram 

Inače, pjevačica je nedavno snimljena sa sinom Viktorom i suprugom Vedranom Ćorlukom u rijetkoj zajedničkoj šetnji po centru Zagreba. Blistala je u crvenom kaputu koji je uskladila s crnom majicom i crnobijelim hlačama. Nosila je čizme na petu i malu crnu torbicu brenda Louis Vuitton. Kosu je svezala u nisku, ležernu punđu.

Vedran Ćorluka i Franka Batelić sa sinom na zagrebačkoj špici
Neva Žganec/Pixsell 

Ćorluka je bio u ležernom izdanju, trapericama, majici s kapuljačom preko koje je imao prsluk, a uz to je iskombinirao zelenu kapu i tenisice. Na leđima mu je bio ruksak sinčića Viktora koji je bio uočljiv u žutoj jakni, a dio vremena ga je umirovljeni nogometaš nosio u naručju.

Vedran Ćorluka i Franka Batelić sa sinom na zagrebačkoj špici
Neva Žganec/Pixsell 

Tijekom šetnje je njihov mezimac ogladnio pa mu je Franka kupila pecivo. Podsjetimo, pjevačica i umirovljeni nogometaš su u braku od 2018., a u studenom prošle godine su dobili kćer Gretu.