Domaća pjevačica Franka Batelić ne objavljuje često informacije iz svog privatnog života, a sada je na Instagramu otkrila situaciju koju ima kod kuće.

'Ja dok pokušavam snimiti Story da najavim novu pjesmu, ali Greta je doma u virozi i nismo spavali danima', napisala je pjevačica uz videu nastalom u autu na kojemu nije mogla suspregnuti zijevanje pa se nasmijala.

Franka Batelić otkrila da kći Greta ima virozu
Instagram 

U Storyjima nakon je otkrila da sutra izbacuje novu pjesmu, a danas je objavila i video iz glazbenog studija.

Inače, Franka je u braku s nogometašem Vedranom Ćorlukom 2020. godine dobila sina Viktora, a u studenom prošle godine kćer Gretu.

Nama je tada, mjesec dana nakon poroda, otkrila kako je Viktor prihvatio mlađu sestricu.

'Doma je lunapark s klincima, ali super je sve, ne mogu se žaliti. Mala je dobra, Viktor ju je super prihvatio... Bio je preuzbuđen. Ja izlazim iz auta i vidim njega kako me čeka s cvijećem. Počela sam plakati, samo suze, hormoni, skrivam se iza auta, ne smije me vidjeti kao da plačem. Jako je pažljiv, odličan brat', rekla je o sinovom dočeku iz rodilišta.

Vedran Ćorluka, Franka Batelić i sin Viktor na dočeku 2023. godine
Instagram 

Inače, Franka je ovih dana malčice osvježila svoj izgled pa je tako obavila redovan posjet frizeru. Odlučila se za nešto svjetliju nijansu boje kose, a istovremeno je ostala vjerna svojim prepoznatljivim valovima.

'Caramel Blonde za našu Franku. Spremni smo za ljeto!' stajalo je u opisu frizerskog salona u kojem je napravila promjenu. Ipak, ovakva promjena baš i nije ono što je Franka zamislila jer je ispod objave komentirala: 'Bitno da sam ja došla i rekla da ne želim biti plavuša'.

Kako se Franka Batelić mijenjala kroz godine, pogledajte u našoj galeriji.

Tomislav Miletic/PIXSELL, Boris Scitar/PIXSELL Franka Batelić kroz godine