SVI PRIČAJU O MLADOLIKOM LICU BRADA PITTA: Ekskluzivno za Story otkrio je tajnu svog izgleda

Nedavno je izbacio svoju liniju kozmetike Le Domaine, a za Story je dao intervju o njoj.

promo

Holivudski glumac Brad Pitt (59) iznenadio je javnost zategnutom kožom na vratu tijekom finala Wimbledona, ali i nevjerojatno glatkim licem. Nedavno je izbacio svoju liniju kozmetike Le Domaine, koja je zasigurno utjecala na njegov mladolik izgled.

MARK LARGE / DMG MEDIA / PROFIMEDIA 

Kozmetika je rezultat višegodišnje suradnje Brada Pitta, Marca Perrina, člana slavne vinarske obitelji Perrin, enologa Pierre-Louisa Teissedrea i Nicolasa Levyja, znanstvenika sa zavidnim rezultatima vezanim uz probleme rapidnog starenja. Imaju četiri proizvoda; serum, kremu, fluidnu kremu i emulziju za čišćenja. Drukčiji su od ostalih proizvoda na tržištu po tome što gotovo imaju stopostotni sastav prirodnog podrijetla.

promo 

Brad je krajem prošle godine ekskluzivno za Story otkrio sve o toj kozmetici, suradnji i planovima o francuskoj oazi, dvorcu Miraval u Provansi te vinogradu, koje je 2008. kupio s Angelinom Jolie, a ona je svoju polovicu prodala ruskom oligarhu. Ispričao nam je kako je došao na ideju da dizajn pakiranja bude od prerade hrastovine iz vinskih bačvi s posjeda Perrin. 

promo 

'Kao što možda već znate, veliki sam obožavatelj arhitekture i dizajna. Radili smo s lokalnim dizajnerom na stvaranju tog jedinstvenog čepa za staklenke i boce. Izrađuju ga majstori u Francuskoj i svaki je komad unikatan. Rezultat je minimalistički i osjetilan', pričao nam je. Nije mu bilo u planu biti zaštitno lice linije jer Le Domaine, kako nam je govorio, nije zamišljen kao brend slavnih osoba. 

promo 

'To je linija kozmetike protiv starenja za svakog muškarca i ženu. Sviđa mi se ta ideja bez točne definicije kojem je spolu namijenjena. U procesu kreiranja s obitelji Perrin, usuglasili smo se da ne želimo lice koje će ga predstavljati', pojasnio je. U kozmetici su koristili maslinovo ulje iz Miravala, a nada se da će u budućnosti koristiti još sastojaka s imanja. 

Profimedia 

'Gajim strast prema drveću i oblikovao sam arboretum s brojnim mediteranskim biljkama koje su potencijalno zanimljive', pričao nam je Brad. Njegov plan za budućnost Miravala je da bude mjesto umjetničke kreacije i kreativne suradnje.