Holivudski superstar Brad Pitt pojavio se na finalu Wimbledona u kojem je Novak Đoković poražen od Španjolca Carlosa Alcaraza.

One koji su više gledali glumca i redatelja nego meč šokirao je njegov nevjerojatno mladolik izgled. Iako bi uskoro trebao napuniti 60 godina, Brad izgleda poput mladića u dvadesetim godinama.

Tako se društvenim mrežama proširila snimka na kojoj Brad jede čips, a svi su primijetili kako mu je koža na vratu napeta, do te mjere da izgleda da će puknuti kako glumac žvače. Za to vrijeme, lice mu je cijelo vrijeme bilo nevjerojatno glatko.

Mnogi su ga odmah usporedili s Benjaminom Buttonom, likom koji je odigrao prije nekoliko godina, a koji stari unazad te sa svakim danom koji prođe postaje sve mlađi.

Brad Pitt jedan je od najvećih holivudskih zavodnika, a na popis njegovih bivših djevojaka i supruga upisale su se Jennifer Aniston i Angelina Jolie. S obje je bio u braku po pet godina, no kad su ga pitali o tome koju bivšu djevojku još uvijek voli, Brad je spomenuo potpuno neočekivano ime.

Riječ je o glumici Juliette Lewis, koju je upoznao na snimanju filma 'Premladi za smrt' 1990. godine. Kad su se upoznali, Juliette je imala samo 17 godina, a Brad 27, no odmah su se zaljubili i postali jedan od najljepših parova u Hollywoodu, piše Mirror.