Povratak Golden Globesa u sezonu dodjele nagrada bio je još spektakularniji zbog debitantske publike, čiji su outfiti oduševili.

Uzvanici su za ovu značajnu prigodu pripremili posebne toalete kako bi obilježili 80. obljetnicu ceremonije, ali kao što to uvijek biva s ovim blistavim stilskim okršajima, neke su zvijezde malo jače zasjale.

Glavna među njima bila je Michelle Yeoh, najbolja glumica u mjuziklu ili komediji 2023., koja je izgledala fantastično u tamno plavoj šljokičastoj Armani Privé haljini s peplumom.

Micelle Yeoh osvojila je nagradu za najbolju glumicu
Profimedia 

Supermodel Heidi Klum odlučila se za perje i šljokice i to u mini varijanti haljine brenda, što nije naišlo na odobravanje modnih kritičara, a dobila je i nadimak 'Miss Las Vegas'.

Heidi Klum u haljini sa šljokicama i perjem
Profimedia 

Na sivom tepihu pojavile su se i dvije trudnice, glumice Hilary Swank u zelenoj kreaciji i Kaley Cuoco u princeza haljini boje lavande. Društvo joj je pravio suprug Karl Cook, a razmijenili su i poljubac.

Kaley Cuoco se ljubi sa suprugom Karlom Cookom
Profimedia 

I odnedavno zauzeti Brad Pitt pojavio se u hotelu The Beverly Hilton, ali bez nove djevojke Ines de Ramon. Preskočio je poziranje na sivom tepihu, a na svečanosti društvo mu je pravila kolegica Margot Robbie.

Brad Pitt u društvu Margot Robbie na dodjeli Golden Globes nagrada
Profimedia 

Pokazao je i primjetnu promjenu imidža. Glumac je ošišao dosta centimetara kose sa stražnje i bočne strane, a i svjetliji pramenovi doprinijeli su novom, svježijem izgledu.

U našoj galeriji pogledajte što su poznate osobe nosile na 80. dodjeli Golden Globes nagrada.

Profimedia Haljine s Golden Globesa 2023.