Brad Pitt jedan je od najvećih holivudskih zavodnika, a na popis njegovih bivših djevojaka i supruga upisale su se Jennifer Aniston i Angelina Jolie. S obje je bio u braku po pet godina, no kad su ga pitali o tome koju bivšu djevojku još uvijek voli, Brad je spomenuo potpuno neočekivano ime.

Riječ je o glumici Juliette Lewis, koju je upoznao na snimanju filma 'Premladi za smrt' 1990. godine. Kad su se upoznali, Juliette je imala samo 17 godina, a Brad 27, no odmah su se zaljubili i postali jedan od najljepših parova u Hollywoodu, piše Mirror.

Njihova veza potrajala je tri godine, a početkom 1993. je završila. Juliette je kasnije govorila da 'Brad uopće nije u njenom svemiru', a on se pak rado prisjetio nje i 'sjajnog vremena' koje su proveli zajedno.

'I dalje volim tu ženu. Genijalna je. Ludo smo se provodili. To mi je bila jedna od najboljih veza ikad', rekao je.

'Bila je to jedna od najboljih veza u kojima sam bio. Problem je što odrastamo s tom vizijom da ljubav pobjeđuje sve, a to jednostavno nije tako, zar ne?', priznao je glumac za Vanity Fair.

juliette lewis
ALLSPARK PICTURES-BLUMHOUSE PRO-HASBRO STU-UNIVERSAL-SB PROJ - Album / Album / Profimedia 

Godine 1993., kada su Brad i Juliet zajedno glumili u još jednom filmu 'California', glumica je priznala da joj se sviđao Brad Pitt kao glumac prije nego što su počeli hodati.

'Upoznali smo se na setu filma i počeli izlaziti kad je snimanje završilo. Već mi se svidio kao glumac, a osim toga, morate poštovati nekoga tko je na istom polju kao i vi', rekla je pak ona za Los Angeles Times.

'Mi smo u trenutku zaljubljenosti, gdje se volimo viđati svakog dana i nije nam dosadno jednom s drugim, stvarno je lijepo', istaknula je i dodala: 'Također, možemo biti jedno s drugim dok radimo, razgovarati i surađivati. Želimo raditi zajedno opet i opet i opet'.

Godinama kasnije promijenila je priču.

'Izgleda kao srednjoškolska veza jer je on sada jako poznata osoba. Gledam ovu osobu s kojom sam dijelio dio povijesti. Nadam se da će pronaći sreću, jer sam ga istinski voljela. On je jako stabilan, dobar dečko', rekla je i dodala da on sad uopće nije u 'njenom svemiru'.

Priznala je da je jedini razlog zašto je ljudi i dalje ispituju o njemu njegov zvjezdani status.

'Pitaju me za njega samo zato što je poznat. Ne pitaju baš za mog bivšeg muža, što je puno značajniji odnos jer smo bili u braku', komentirala je.