'MLAĐI JE 16 GODINA, JAKO SMO VEZANI': Barbara Kolar važnog muškarca drži podalje od javnosti, sad je napravila iznimku

Barbara Kolar nedavno je objavila fotografije s roditeljima, a na njima je bio i njoj jako bitan muškarac kojeg ne viđamo gotovo nikad.

Instagram

Jedna od omiljenih domaćih voditeljica, Barbara Kolar, na društvenim mrežama voli povremeno podijeliti pokoji trenutak iz privatnog života, ali obitelj uglavnom drži podalje od očiju radoznale javnosti.

Instagram 

Ovih dana je napravila iznimku i na Instagramu podijelila fotografiju s roditeljima i bratom Igorom. Otkrila je i da se obitelj u jednom zagrebačkom restoranu, gdje je fotka nastala, okupila povodom važnog događaja- proslave 85. rođendana njenog oca.

'Obiteljski ručak u povodu tatinog 85. rođendana', napisala je voditeljica u opisu.

promo 

I brata Igora joj zaista rijetko imamo prilike vidjeti, a voditeljica o njemu ne govori često.

Veliku je pozornost privukla kad se s njim pojavila na premijeri filma ‘Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda’. Tad su se svi pitali tko je misteriozni frajer u njenoj pratnji, a onda se otkrilo da joj je to mlađi brat.

Robert Gašpert 

‘Moj brat Igor mlađi je od mene 16 godina, no unatoč razlici u godinama, vrlo smo vezani. Završava studij industrijskog dizajna i ima velike ambicije, što me silno veseli’, ispričala je Barbara u ranijem intervjuu za Jutarnji list.