'A ĆAĆA SE VRATIA! KRAJ': Iris Livaja oglasila se nakon pobjede Hajduka nad Dinamom

Njen suprug Marko Livaja zabio je izjednačujući pogodak prije nego je Hajduk još jednim zgoditkom pobijedio Dinamo.

Instagram

Supruga hajdukovca Marka Livaje, Iris Livaja, s Instagrama je poslala jasnu poruku nakon Hajdukove pobjede nad Dinamom, u kojoj je njezin suprug zabio izjednačujući pogodak.

Bivša manekenka podijelila je objave Instagram profila posvećenih Hajduku. Prva pod imenom 'Hajduk u srcu' napisala je:

'Daa daaaaaaa +3. A ćaća se vratia. Kraj', dok je druga pod imenom 'torcidasica_hajduk' napisala: 'Marko Livaja ćaća baluna'.

Iris često suprugu upućuje poruke podrške.

Podsjetimo, Marko i Iris u braku su od početka svibnja 2022. godine, no u vezi su puno dulje. Ljubavna priča Marka Livaje i Iris Rajčić počela je 2014. godine kad je naš proslavljeni nogometaš imao samo 20 godina, a bivša prva pratilja Miss Hrvatske 14 više.

Iako im nitko u početku nije predviđao zajedničku budućnost par je svima pokazao da su u krivu. Prvo dijete, kćerkicu Elizabet dobili su 2016. godine, a pet godina kasnije stigao im je i sinčić Lorenzo.

Njihovo vjenčanje se u svibnju 2022. održalo u crkvi sv. Stjepana u Splitu u krugu obitelji i prijatelja. Irisina kuma je bila Lana Pavić, a Marko je za kuma izabrao dugogodišnjeg prijatelja iz djetinjstva.

Slavlje im nije pokvarila ni kiša koja je padala taj dan, a mladenki su kišobrani pomogli da se sakrije od radoznalih pogleda. Ipak, fotografi su uspjeli uslikati dio njezine vjenčanice s mnogo čipke i tila, a uz nju je iskombinirala salonke s čipkastim uzorkom.

Više fotografija s vjenčanja Iris i Marka pogledajte u galeriji:

Instagram Iris Livaja i Marko Livaja slave prvu godišnjicu braka