SEVERININU MAJKU NE VIĐAMO ČESTO, ALI JEDNU IZJAVU SVI PAMTE: Velikodušna Ana nasmijala je naciju poklonom za Milana

Shrvani Milan jednom je prilikom doletio u Split kod nesuđene svekrve Ane i plakao zbog prekida sa Severinom, a Ana mu je dala jednu deliciju na dar i zažalila.

Instagram

Anu Vučković, majku splitske pjevačice Severine (51), ne viđamo često u javnosti. Izbjegava medije, a s vremena na vrijeme njezina kći Severina podijeli s tisućama pratitelja fotografiju s važnom osobom u životu. Tako da je zapravo vidimo samo za bladane, rođendane i posebne prigode. 

Instagram 

Ipak, jedna njezina izjava mnogima je ostala u sjećanju. Dok je Severina 2013. bila u vezi s kraljem bakra, Milanom Popovićem (57) i govorila kako se vole i da njihova ljubav nikad nije bila dovedena u pitanje, nekoliko mjeseci kasnije njihova je veza pukla. Shrvani Milan jednom je prilikom doletio u Split kod nesuđene svekrve Ane i plakao zato što je prekinuo sa Severinom, a velikodušna Ana mu je poklonila pršut od 13 kilograma, pojasnila je Severina za srpski Story. 

Story 

'Ma sad mi nije toliko žao njega, ali mi je baš žao tog pršuta', prepričala je Severina majčine riječi. 

Pjevačica trenutačno uživa u ljetu i solira. Otkako se prije dvije godine razvela se od Igora Kojića, povezivali su je s glazbenim producentom Filipom Miletićem (43) koji je u Hrvatskoj najpoznatiji upravo po dugogodišnjoj suradnji sa Sevkom. Kliknuli su privatno i nije dugo trebalo da krenu priče da su par, ali dvojac to nikada nije potvrdio.

Pixsell/Vjeran Žganec Rogulja 

Severina se, podsjećamo, s Kojićem od kojeg je bila starija 16 godina, vjenčali čak tri puta. Prvi puta su sudbonosno 'da' rekli u rujnu 2015. na tajnoj ceremoniji u Istri, a dva mjeseca kasnije su slavili u Beogradu. Treći put su imali posebno vjenčanje u Africi.

Story arhiva 

Seve je svojedobno ispričala kako to da cijelo vrijeme uspije održati kilažu od 56 kila te otkrila što jede

'Trudim se ne ubacivati toksine u tijelo i čini mi se da sam na dobrom putu da ih potpuno izbacim iz prehrane. Pošto obožavam voće i povrće, u posljednje vrijeme samo to jedem. Čim ustanem, popijem smoothie. Taj obrok me baš zasiti, pa nisam gladna do ručka', rekla je. 

Instagram