BISTE LI JE PREPOZNALI? Pogledajte kako je Ivana Vida izgledala na početku karijere, od onda je 'operirala svašta'

Ivanu je javnost upoznala 2014. godine kada je odnijela laskavu titulu 'Kraljice Hrvatske'.

Igor Kralj/PIXSELL

Ivanu Vidu javnost je upoznala 2014. godine kada je odnijela laskavu titulu 'Kraljice Hrvatske' na istoimenom izboru. Dvije godine ranije postala je prvom pratiljom Miss Dalmacije, a tada je nosila djevojačko prezime Gugić.

Iako danas svoj privatni život krije kao zmija noge, Ivana je žarila i palila domaćom showbiz scenom. Na različitim platformama može se pronaći niz fotografija Ivane iz perioda kada se aktivno bavila manekenstvom i onda je izgledala poprilično drugačije.

Sanjin Strukić/PIXSELL 

Tada je imala plavu kosu, a jednom je prilikom, odgovarajući na pitanja fanova priznala da joj je prirodna boja kose smeđa, ali i da je operirala 'svašta'. Liniju, tvrdila je, održava treningom, s obzirom na to da se 'ne može pohvaliti genetikom'.

Sanjin Strukic/PIXSELL 

Podsjetimo, Ivana se u lipnju 2016. godine u Umagu udala za nogometaša Domagoja Vidu, a godinu ranije kao kruna ljubavi stigao je sinčić David.

Isprva su svoju vezu održavali na daljinu jer je Domagoj nogomet igrao za ukrajinski Dinamo Kijev, a Ivana je još studirala u Zagrebu. Ubrzo se odselila svom dragom, a ostalo je sada već povijest.