Hrvatska je pobjedom protiv Maroka osvojila broncu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru.

Prvi gol za vodstvo Hrvatske dao je Joško Gvardiol, dok je odmah nakon njega za Maroko izjednačio Achraf Dari. Za drugi gol i vodstvo Hrvatske, zaslužan je bio Mislav Oršić.

Najveća podrška naših Vatrenih već je neko vrijeme u Dohi, a sada su ih pratili s tribina u velikoj utakmici za medalju na Svjetskom prvenstvu.

Pažnja je usmjerena na supruge i djevojke naših nogometaša, a na tribinama je Vatrene pratila i Ivana Vida, supruga Domagoja Vide.

Ivana Vida na utakmici Hrvatske i Maroka
Goran Stanzl/PIXSELL 

Njezin suprug nije zaigrao na ovoj prvenstvu već je bio podrška s klupe, ali kao i uvijek, Ivana je sređena i u hrvatskom dresu navijala za naše Vatrene.

Podsjetimo, Ivana je bivša Kraljica Hrvatske, a s Domagojem Vidom od 2012. godine. Pred oltar su stali u lipnju 2016. godine u Umagu kada su u vezi bili četiri godine, a godinu ranije kao kruna ljubavi stigao je sinčić David.

Domagoj Vida i Ivana Vida zajedno su 10 godina
Instagram 

Isprva su svoju vezu održavali na daljinu jer je Domagoj nogomet igrao za ukrajinski Dinamo Kijev, a Ivana je još studirala u Zagrebu. Ubrzo se odselila svom dragom. Bivša misica u javnosti je poznata i po tome da 'nema dlake na jeziku'.