Jedan od omiljenih hrvatskih reprezentativaca je Domagoj Vida, koji je sam za sebe na Instagramu pisao da je ponosni Slavonac. Ovaj 34-godišnji nogometaš ljubav je pronašao s bivšom misicom Ivanom.

Ivana i Domagoj, koji igra za turski Bešiktaš, prohodali su 2012. godine, a ljubav je planula u jednom noćnom izlasku.

Dvije godine kasnije Ivana, tada prezimena Gugić, ponijela je titulu Kraljice Hrvatske.

Pred oltar su stali u lipnju 2016. godine u Umagu kada su u vezi bili četiri godine, a godinu ranije kao kruna ljubavi stigao je sinčić David.

Domagoj Vida i Ivana Vida imaju sina
Story 

Isprva su svoju vezu održavali na daljinu jer je Domagoj nogomet igrao za ukrajinski Dinamo Kijev, a Ivana je još studirala u Zagrebu. Ubrzo se odselila svom dragom.

Bivša misica u javnosti je poznata po tome da 'nema dlake na jeziku'. Domagoju je uvijek bila prekrasna, a u svemu je bezuvjetno podržava.

Ivana Vida i Domagoj Vida
Privatna fotografija 

Prošlog ljeta par je opljačkan, a iz njihovog zagrebačkog stana lopovi su iznijeli nakit vrijednosti od 4.5 milijuna kuna.

Vijest su potvrdili i susjedi, koji su na dan pljačke kod kompleksa urbane vile gdje se nalazi stan bračnog para vidjeli i Domagoja Vidu, a o pljački je izvijestio i BN Sports. Vida je, naime, jučer trebao stići u Atenu i potpisati ugovor a AEK-om, no Grci su rekli kako je zbog pljačke morao ostati u Hrvatskoj.

Ljubavna priča Domagoja i Ivane Vide
Robert Gašpert 

Ivana je jednom prilikom, odgovarajući na pitanja fanova priznala da joj je prirodna boja kose smeđe, ali i da je operirala 'svašta'. Liniju, tvrdila je, održava treningom, s obzirom na to da se 'ne može pohvaliti genetikom'.

Više fotografija Domagoja i Ivane kroz godine pogledajte u fotogaleriji:

Instagram, Privatni album Domagoj Vida i Ivana Vida upoznali su se 2013. godine