TKO JE OTAC STJEPANA HAUSERA? Samozatajnog Marija rijetko vidimo, glazbenik je ranije otkrio što je naslijedio od njega

Oca Stjepana Hausera rijetko viđamo.

Instagram

Slavni violončelist Stjepan Hauser poznat je po tome da uživa u društvu ljepotica i da s njima rado objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

Ovih dana je zbog toga postao meta ljutitih komentara na društvenim mrežama nakon što je objavio niz fotografija s misterioznom prijateljicom i čestitao joj rođendan.

Odmah je u komentarima uslijedila lavina negativnih komentara jer je njegovim obožavateljicama zasmetalo što svaki tjedan objavljuje fotografije s drugom 'prijateljicom' te su ga neke čak prozvale ženskarošem.

Stjepan se nakon toga, čini se, okrenuo u sigurnije vode te je sad objavio fotografije s roditeljima.

‘Vrijeme za obitelj’, napisao je kratko uz fotografije.

Instagram 

Njegova majka Marija već je dobro poznata njegovim obožavateljima budući da je s njom više puta do sad dijelio fotke, no njegova oca Marija rjeđe vidimo.

Stjepan je ranije otkrio da mu se tata bavi slikanjem, da ima odličan sluh, svira gitaru i pjeva, no nikad se time nije profesionalno bavio. Po struci je električar, radio je kao ložač, a sad je u mirovini.

Instagram 

'Od njega sam naslijedio kreativnost, muzikalnost, senzibilitet, smisao za humor', ispričao je ranije Stjepan za Jutarnji list.

Mnogi ne znaju da Stjepan ima sestru i brata s kojima također ne pozira. Njegov stariji brat Miron je dirigent i trombonist te ne voli eksponiranje u javnosti.

Stjepanova sestra Nuša radi kao kustosica u muzeju u Istri.