Znamo se diviti luksuznim vilama stranih zvijezda i o njima pisati hvalospjeve, ali i neke domaće zvijezde imaju impresivne domove. Sastavili smo kratak popis lijepih nekretnina poznatih Hrvata, koji vam donosimo u nastavku. 

Kako izgleda dom Maje Šuput pogledajte ovdje.

Severina

Pjevačica Severina (51) 'škrta' je s fotografijama svog pentohousea. Najčešće ga imamo prilike vidjeti za blagdane i slavlja.

Ipak, nije odoljela pa je na Instagramu pokazala neke ključne komade namještaja i tako otkrila da je sve s uređeno s puno ukusa.  

Nina Badrić 

Čim ima slobodnog vremena između gaža, Nina voli otići u svoju vikendicu u Jelsi na Hvaru. To zove svojim drugim domom. Kuhinja je tirkizna, u dnevnom boravku dominira crvena boja, a kuća obiluje cvijećem i mirisnim svijećama. 

Nina Badrić uredila vikendicu u Jelsi na Hvaru
Instagram 

Pjevačicu su pohvalili kako ima odličan ukus i da je sve vrlo skladno u njezinom raju na otoku. Uredila ga je u potpunosti po svome guštu. 

Nina Badrić skladno uredila vikendicu na Hvaru
Instagram 

Pamela Ramljak

Stan pjevačice Feminnema je uređen u modernom stilu. Bijela boja je u svakoj prostoriji, a onda je deteljima i živim bojama podignula prostor.

U dnevnom boravku ima veliku staklenu stijenu, a pogled pada i na tirkiznu fotelju. Pamela obožava uređenje interijera, a sebi i svojoj obitelji priuštila je lijepo uređen dom. Imaju i predivan balkon na koji izlaze čim je lijepo i toplije vrijeme.

Franka Batelić 

Vila u centru Zagreba koja ima više od 1500 četvornih metara dom je Vedrana Ćorluke, Franke Batelić te njihovo dvoje djece i psa. Procjenjuje se da košta oko 15 milijuna kuna, a Franka s vremena na vrijeme zna objaviti luksuzne prostorije kuće. 

Dala je uvid u neutralne stepenice i nesvakidašnje vaze, a dok je uživala s kćeri, pokazala je dnevni borak. Vila je rad ahitekata Zorana Zidarića i Tomislava Ćurkovića, a bila je nominirana za nagradu Drago Galić, koja se dodjeljuje za najuspješnije godišnje ostvarenje na području stambene arhitekture. 

Stjepan Hauser 

Svjetski poznati violončelist Stjepan Hauser redovito objavljuje fotografije i videa prekrasnih krajolika. U blizini Pule ima vilu, a prije nekoliko godina pokazao je to moderno zdanje. Nekretnina je prvi red do mora, a ima i bazen, zelene površine oko kuće, ali i teren s pijeskom za odbojku.