Novak i Jelena Đoković uživaju u svom odmoru na Jadranu. Najprije su posjetili Crnu Goru, a potom su prešli državnu granicu i stiglu u Dubrovnik.

Fotografi su ih jučer ulovili u igri s djecom, sinom Stefanom i kćeri Tarom, a u jednom trenutku tenisač je strastveno poljubio suprugu.

Njih su dvoje u braku od 2014. godine, no malo tko zna tko je bila prva ljubav slavnog srpskog tenisača.

Lidija Popović, umjetničkog imena 'Lady Lee' navodno je kratko bila u vezi s tenisačem, razlog prekida bile su Novakove sportske obaveze, a lijepa crnka se pronašla u glazbi.

Sada je Lidija poznato ime na DJ sceni, a na Instagramu je prati više od 2,1 milijuna ljudi. Od samo jednog nastupa atraktivna Lidija zaradi i po 30 tisuća eura, putuje svijetom, svira na brojnim festivalima i privatnim zabavama, a druži se i sa svjetskim facama.

Jednom je prilikom komentirala kakav je slavni tenisač.

'Novak je predivan u svakom smislu te riječi. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo riječi hvale. Nama su se putevi razišli, u tome nema ništa loše, a danas se ne čujemo. Svatko ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado sjetim tog perioda, volim pamtiti lijepe stvari', izjavila je za Republiku.

Novak je sadašnju suprugu upoznao 2005. godine, a povezale su ih sportske teme jer se tada Jelena bavila atletikom. Tada je Novak imao 17 godina, a Jelena je od njega starija 11 mjeseci. Jednom je prilikom Đoković otkrio da ga je kod Jelene prvo privukao njen osmijeh te je istaknuo da mu je drago što su se upoznali prije njegovih velikih uspjeha.

'Na prvi pogled osvojila me osmjehom. Naravno, izgled uvijek prvi dolazi do izražaja, ali za ljubav je potrebno mnogo više. Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala Bogu što smo se sreli prije nego što sam postigao velike uspjehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kog je upoznala kada je imao 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini sretnima', rekao je.