Vedran Ćorluka uživa sa suprugom Frankom Batelić i njihovom djecom, sinčićem Viktorom i kćerkicom Gretom na moru.

Sretna obitelj pozirala je na jahti, a na fotografijama su mališani okrenuti leđima kameri. Viktor je gledao more, dok su Franka i Vedran držali Gretu, rođenu prošle godine.

'Obitelj', kratko je napisao pored fotografije bivši hrvatski reprezentativac.

Iako Franka i Vedran čuvaju privatnost svoje djece, s vremena na vrijeme na društvenim mrežama objave pokoji obiteljski trenutak.

Nedavno su oboje bili na vjenčanju njene najbolje prijateljice Stefani Vozila, koja im je bila i vjenčana kuma. I tada su djeca bila s njima, a Franka je otkrila da malena Greta ne može zadržati cipelice na nogama ni za fotografiranje.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka na vjenčanju
Instagram 

Prošlo je točno pet godina otkako su se Franka Batelić i Vedran Ćorluka vjenčali u Istri.

Pjevačica Franka Batelić (31) objavila je fotografiju s vjenčanja povodom pete godišnjice braka s umirovljenim nogometašem Vedranom Ćorlukom (37). Plesali su prvi ples na Oliverovu baladu 'Prije sna', a Vedran je zaljubljeno gledao u novopečenu suprugu.

Franka Batelić proslavila 5. godišnjicu braka
Instagram 

Vjenčali su se u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama 2018. godine. Vedranu je kum bio brat Hrvoje.

Pjevačica je blistala u vjenčanici eNVy rooma, a nakon sudbonosnog 'da', pri izlasku iz crkve, poljubili su se nekoliko puta. Uzvanici su ih zasuli laticama cvijeća.

Kako su Franka i Vedran izgledali kroz godine pogledajte u fotogaleriji:

Story Kako su Franka i Vedran izgledali kroz godine