Pjevačica Franka Batelić nedavno je otkrila da su ona i njezin suprug Vedran Ćorluka bili na vjenčanju njihovih prijatelja te podijelila nekoliko fotografija na svom Instagramu.

'Naš šareni Labin, divni,nasmijani ljudi, puno zaraznog smijeha, plesa i najviše ljubavi. Kakav prekrasan dan! Upoznala Nizozemca dok je sa mnom i Vedranom bila u Motovunu & the rest was history. Dobro da smo otišli na filmski festival te subote!', napisala je Franka ispod objave.

Lijepa pjevačica i Vedran stigli su u elegantnim izdanjima. Franka je nosila dugu ljubičastu haljinu na jedno rame koja je imala zanimljiv izrez na dekolteu dok je Vedran stigao u crnom odijelu ispod kojeg je nosio bijelu košulju.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka na vjenčanju
Instagram 

Iako se na prvi pogled činilo da djecu nisu poveli sa sobom, Franka je objavila snimku na kojoj Vedran nosi malog dječaka na ramenima u crkvu pa se može pretpostaviti da je sin Viktor ipak bio s njima.

Franka je također objavila fotografiju na Instagram storiju i požalila se na problem s kojim se često susreću majke malom djecom.

Franka Batelić i kćer Greta
Instagram 

'Cipele ne mogu izdržati ni za fotku', napisala je lijepa pjevačica na fotografiju na kojoj vidimo kako Franka pozira s bosonogom kćerkicom Gretom.

Inače, početkom srpnja pjevačica Franka je sa svojim se fanovima na Instagramu požalila da joj je kćer Greta bolesna. 'Ja dok pokušavam snimiti Story da najavim novu pjesmu, ali Greta je doma u virozi i nismo spavali danima', napisala je pjevačica uz videu nastalom u autu na kojemu nije mogla suspregnuti zijevanje pa se nasmijala.

 Kako su se Franka i Vedran proveli na svadbi, pogledajte u galeriji:

Instagram Franka Batelić i Vedran Ćorluka na vjenčanju