Severina se posljednjih mjeseci po medijima prvenstveno pojavljivala zbog 'trakavice' i sukoba sa svojom sestrom. No, danas o njoj pišemo ne zbog obiteljskih skandala već zbog njezina doma kojeg rijetko pokazuje javnosti. Čini se kako je i naša najpoznatija pjevačica velika obožavateljica Noći vještica, jer se na Instagramu pohvalila nizom storyja u kojima je otkrila kako izgleda njezin dom ukrašen budevama.

Severina je ukrasila dom bundevama
instagram/screenshot 

Kao što znamo, rezbarenje bundeva za Halloween potječe kao tradicija iz SAD-a, a običaj se proširio diljem svijeta pa i do Lijepe Naše. Djeci je rezbarenje bundeva zabavno, a ovako ukrašen dom poprima spooky, jezovitu vibru koja je i poželjna tijekom ovog doba godine.

Severina se pohvalila uređenim domom za Halloween
instagram/screenshot 

Tako se Severina pohvalila da je po cijelom stanu postavila izrezbarene bundeve zlokobnih lica, a fotke su otkrile i još neke detalje njezina doma. Vidi se kako ima aukustičnu gitaru u stanu, kao i maleni metalni svijećnjak. Ovo su rijetki prizori Severinine intime, jer pjevačica inače izbjegava s fanovima dijeliti kutke svog doma.