Violončelist Stjepan Hauser na svom Instagram profilu čestitao je rođendan misterioznoj prijateljici i objavio niz 'prisnih' fotografija s lijepom brinetom. Većina njihovih fotografija snimljena je u Americi, a jedna fotografija bila je s njihovog zajedničkog odmora u Puli.

'Sretan rođendan mojoj dragoj prijateljici L', napisao je Hauser ispod objave.

Proslavljeni glazbenik objavio je galeriju fotografija sa spomenutom prijateljicom, no od očekivanih rođendaskih čestitki, Stjepan je u komentarima dobio lavinu negativnih komentara. Naime, njegovima obožavateljicama je zasmetalo što svaki tjedan objavljuje fotografije s drugom 'prijateljicom' te su ga neke čak prozvale ženskarošem.

'Volim njegovu glazbu, ali.. on je ženskaroš?', 'Ženske 'prijateljice' mijenja često koliko mijenja donje rublje' 'Prijateljica? Još bolje, je li to neka nova, dodana na njegovu dugačku listu 'lijepih' djevojaka? Oprostite ako ovo zvuči bezobrazno prema mladoj dami, ali stvarno! Ovo izgleda kao VIŠE od prijatelja', samo su neki od komentara nezadovoljnih obožavateljica.

Podsjetimo, nakon prekida dvogodišnje ljubavi s pjevačicom Jelenom Rozgom, koju su ekskluzivno potvrdili časopisu Story, Hausera nije uspjela zadržati niti jedna, barem ne toliko dugo, a s niti jednom nije niti htio priznati povezanost, iako je znao objaviti i fotografije na kojima se ljubi s njima.

Stjepan Hauser prijateljici čestitao rođendan
Story 

Nakon što je objavio fotografiju s voditeljicom Fani Stipković, nije dugo trebalo da se počne pisati da tu postoji nešto više, iako je ona to oštro demantirala. Zatim se na njegovim mrežama počela pojavljivati misteriozna plavuša za koju se kasnije saznalo da je manekenka i pjevačica Valentina Angelica s kojom je snimio nekoliko videa na kojima pjevaju duete, ali uvijek u ozračju i pozama koje bi potaknule glasine da nisu samo kolege.

Bila je tu i svjetski poznata pijanistica Lola Astanova s kojom je Hauser snimao slične duete. 'Odradili smo tu jednu suradnju koja je odjeknula širom svijeta, on je nakon toga radio svoje, ja svoje. Znači, nije bilo emocija. Samo profesionalno, nismo bili u vezi', rekla je jednom prilikom za Novu TV.

2021. godine Stjepan je snimljen kako se ljubi s nepoznatom brinetom na Maldivima, no na istom putovanju se snimljen u prisnim odnosima i s jednom crnkom. Violončelist je sam objavio romantične kadrove, no kad je otkriveno da zapravo radi reklamu za posjet Maldivima, mnogi su u svemu tome vidjeli samo dobar marketinški trik.

Kako pak izgleda djevojka s kojom ga je naš fotograf ulovio na zagrebačkim ulicama pogledajte u fotogalerijii:

Story Press Stjepan Hauser i tajanstvena Marija