Story u svibnju slavi svoj 21. rođendan.

Brend koji je obilježio domaću scenu, tijekom svih ovih godina je donio brojne priče - od lijepih preko tužnih do skandaloznih, a svojim je vjernim čitateljima donosio i razne ekskluzive. U slavljeničkom mjesecu prisjetit ćemo se nekih od naših ekskluziva, kako onih najsvježiji tako i onih na koje ste možda i zaboravili.

Jelena Rozga i violončelist Stjepan Hauser iznenadili su sve kada su u kolovozu 2015. godine ekskluzivno za časopis Story priznali da su u vezi.

Šuškanja je tada potvrdila Jelena. 'Istina je da smo skupa! Stjepan je divan. Sretni smo i zaljubljeni', rekla je tada.

Story Rozga je ekskluzvino za Story 2015. potvrdila vezu s Hauserom

O njihovoj se vezi prije toga tjednima nagađalo nakon što se ona iznenada pojavila na njegovu koncertu u Ljubljani, a nekoliko sati kasnije na Križankama je nastala njihova prva zajednička fotografija. Ostatak večeri Stjepan je prijateljima govorio koliko je sretan s pjevačicom.

Svoju sreću s Jelenom želio je i ovjekovječiti pa su već početkom 2016. godine pale zaruke. Oboje su tada govorili da će biti 'vječni zaručnici' i tako potaknuli nova šuškanja o njihovoj vezi. Počelo se špekulirati o tome je li njihova ljubav stvarna ili je riječ o predstavi za javnost.

Jelena Rozga i Stjepan Hauser potvrdili vezu za Story
Story 

Iako je nekoliko godina prije veze s Jelenom i zaruka Stjepan za Story rekao kako je spreman stati pred oltar i ne boji se braka, do oltara nikada nisu došli. Vijest o raskidu zaruka iznenadila je javnost, a 2017. godine Jelena je ponovno potvrdila nagađanja o njihovu prekidu.

'Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete', istaknula je tada u priopćenju Jelena Rozga.

Više fotografija bivšeg para pogledajte u galeriji.

Story Prije osam godina za Story su potvrdili svoju ljubav