Story u svibnju slavi svoj 21. rođendan.

Brend koji je obilježio domaću scenu, tijekom svih ovih godina je donio brojne priče - od lijepih preko tužnih do skandaloznih, a svojim je vjernim čitateljima donosio i razne ekskluzive. U slavljeničkom mjesecu prisjetit ćemo se nekih od naših ekskluziva, kako onih najsvježiji tako i onih na koje ste možda i zaboravili.

Tony i Dubravka Cetinski u siječnju su proslavili devetu godišnjicu braka, a preseljenje u Istru promijenilo je njihov život nabolje.

Dubravka Cetinski i Tony Cetinski
Matea Smolčić Senčar 

'Suprug i ja se baš ne volimo prisjećati tog dana i opisivati ga, ali sretna sam ako će moje javno izlaganje nekome pomoći', upravo su zbog toga Dubravka i Tony Cetinski odlučili ekskluzivno s čitateljima Storyja podijeliti svoju priču o obitelji, bolesti i ozdravljenju u nadi da će tako nekome pomoći. Ono što su oni doživjeli u lipnju 2019. godine, kada je Dubravka doživjela moždani udar, ostat će zauvijek urezano u njihov život, a bolne su trenutke ljubavlju i molitvom pretvorili u iskustvo kojim žele pomoći drugima.

'Oporavak je dugotrajan i težak, ali to ne znači da je nemoguć. Imam posljedice, puno se brže umaram, imam poteškoće u pisanju, koncentraciji, čitanju te male poteškoće u govoru. Nakon svega čovjek shvati da ništa ne treba stavljati ispred svog zdravlja, kako tijela tako i duše. Duševno zdravlje naš je temelj. Najveća su mi podrška suprug i moja obitelj. Želim zahvaliti divnim liječnicima i sestrama KBC-a Rijeka, Odjelu intenzivne njege, a posebno doc. dr. sc. Davidu Bonifačiću, dr. med., koji me još prati te dr. med., spec. ortopedije i traumatologije Tomislavu Čengiću koji je moj najbolji prijatelj iz djetinjstva. Upravo je on bio na telefonu sa suprugom i prepoznao moždani udar te dao upute što dalje napraviti. Hvala svim molitvenim zajednicama koje su molile za mene i moje ozdravljenje. Molitva i ljubav su me izliječile', rekla je ona.

Dubravka Cetinski
Matea Smolčić Senčar 

Dodala je da još uvijek uzima terapiju. 

'Kod mene se moždani udar manifestirao kao grand mal - epileptični napadaj, i to dva puta. Zato uz tablete koje razrjeđuju krv pijem i antiepileptik. Što se sporta tiče, više neću baš moći ispitivati svoje granice izdržljivosti, ali postoje prilagođeni treninzi u kojima uživam', rekla je.

Priznala je da su joj se navika i svakodnevica promijenile nakon moždanog udara. 'Dosta se toga promijeni, ali sretna sam jer, realno - moglo je biti puno gore', otkrila je.

Dubravka Cetinski
Matea Smolčić Senčar 

Poznati par, koji je u siječnju proslavio devetu godišnjicu braka, posljednje dvije godine odmaknuo se od javnosti i živi svoj smiren i lijep život začinjen putovanjima i glazbom.

'Život na selu donosi veselje i uistinu je lijep osjećaj živjeti u blizini divnih i običnih ljudi. Naravno da sami znamo i kruh ispeći, kao i pojesti nešto iz svog vrta ili iz vrta Tonyjevih roditelja. To su sve divni trenuci koji ostaju svima u sjećanju i čine život životnim, ali najviše vremena zbog posla provodimo u autu i na cesti. Zamijeniti užurbanost grada i živjeti na selu bio je strateški važan trenutak. Tako se pokazalo i dokazalo. Svakako najbolji potez koji smo napravili', opisala je.