Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Samo su odabrani mogli na bajkovitu svadbu Tonyja i njegove Dude, a među njima smo i mi

Glazbenik Tony Cetinski i ekonomistica Dubravka Cetinski nakon osam godina zajedničkog života izmijenili su bračne zavjete u Opatiji, pred Bogom i bližnjima

cover-collage1(81) Izvor: Hrvoje Banić

Nakon osam godina zajedničkog života, Tony i DubravkaCetinski svoju su ljubav okrunili pred oltarom! Svečani i nezaboravan dan za supružnike odigrao se u toploj Opatiji prošle subote, gdje su izmijenili bračne zavjete u crkvi Nav­ještenja Blažene Djevice Marije.

Romantičnom trenutku, nakon sedam godina bračnog života, nazočili su roditelji, obitelj i najbliži prijatelji, a Tonyjevi kolege Alen Hržica i Vanesa Mioč pjevanjem i sviranjem utkali su dodatnu duhovnu dimenziju ionako emotivnom trenutku u prekrasnom crkvenom ambijentu.

U jednom trenutku pridružila im se u pjesmi i vjenčana kuma Djordjija Palić, inače prateći vokal u Tonyjevu bendu i članica poznate skupine Sestre Palić, rado slušane zbog interpretacija duhovnih pjesama. Mladenku je do oltara pratio ponosni brat Denis Dujak, a taj poseban trenutak obilježen je i sjećanjem na voljenog tatu koji je, nažalost, izgubio život u Domovinskom ratu.

 Izvor: Hrvoje Banić

I dok je Dubravka blistala u raskošnoj bijeloj vjenčanici zagrebačkog salona Royal Bride, Tony joj je savršeno pristajao u klasičnom crnom odijelu iz istog salona. Nakon sakramenta pred oltarom, svadbena svita intimno i veselo proslavila je ove posebne trenutke obitelji Cetinski, a još jedan nezaboravan memento donio je glazbenik Alan Hržica na svojoj društvenoj mreži.

Naime, u jednom trenutku Mirko Cetinski zapjevao je vječnu ‘O sole mio’ oduševivši sve prisutne svojim snažnim tenorom, a dojam je upotpunio Tony koji mu se pridružio u pjevanju vječne kancone. Da čine pravu stvar, potvrdile su i oduševljene čestitke okupljenih prijatelja koji su od početka bili s vlasnikom jednog od naših najboljih muških vokala i zgodnom magistrom ekonomije.

S njima su bili i na ovom crkvenom vjenčanju arhitekt AnteVrban, PR stručnjak DavorGrgin i skladatelj MiroslavRus koji je napisao pjesmu ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, Tonyjevu posvetu Dudi.

A pratio ih je i Story. Naime, 18. prosinca 2013. naš je časopis donio najoriginalniju i najromantičniju gestu kralja popa.

Ponesen snažnim osjećajima koje je gajio prema svojoj tadašnjoj djevojci Dubravki Dujak, stavio je na papir svoje emocije u obliku pisma te zamolio redakciju Storyja da mu ispuni želju i pomogne upitati Dubravku bi li s njim provela ostatak života i postala mu supruga.

Uredništvo je to s radošću pristalo učiniti te su time Tony i Story zajednički napravili presedan u hrvatskim medijima organiziravši prvu prosidbu s naslovnice časopisa dosad, uz poruku “Dubravka, udaj se za mene!”.

Tada je Cetinski u iskrenom pismu otkrio i čime ga je Dubravka osvojila, kao i to da su se upoznali na proslavi rođendana zajedničkog prijatelja. Prvi su se put vjenčali početkom 2014. godine u Las Vegasu te je i tada Tony nosio crno odijelo, ali upotpunio ga je cilindrom, dok je Dubravka nosila čipkastu dekoltiranu vjenčanicu. Atraktivan par za kuma je odabrao imitatora Elvisa Presleyja.

 Izvor: Story Press

Nakon medenog mjeseca na Havajima u veljači 2014. supružnici su slavili u Dudinim rodnim Vinkovcima. Stotinjak uzvanika okupilo se u hotelu Admiral te su s mladencima feštali do jutra. Zabavljali su ih tamburaši, a na samom početku zasvirali su pjesmu ‘Ovo je moja kuća, živio sam tu’.

Slavlje njihove ljubavi ni tada nije završilo, počastili su i prijatelje u zagrebačkom restoranu Plaza iste godine gdje su, među ostalima, bili i pjevačica Severina, modna dizajnerica MatijaVuica i njezin partner, glazbenik JuricaPopović te brojni drugi poznati gosti. Od tada pa sve do danas Tony se ne libi ni na društvenim mrežama iskazati svoje emocije prema Dubravki pa je, kad su slavili drugu godišnjicu braka, na svom Facebooku napisao: “Te sam noći upoznao anđela.”

 Izvor: Hrvoje Banić

- Ljubav me čini sretnim i poletnim, pretpostavljam kao i sve ljude. Ja sam zaljubljen u ljubav - rekao je jednom vlasnik brojnih hitova, a jedan od njih - ‘Moja mala kraljice’ - svojedobno je posvetio upravo svojoj supruzi.

Nji­hov snažan odnos pojačala je i nevolja kada je objavljeno da je Dubravka hospitalizirana pa je Tony za Story u srpnju 2019. otkrio:

- Iz svega toga izišla je poput ratnice, neokrznuta! Najvažnije nam je njezino zdravlje. Ona se trenutačno oporavlja pa još ne smije ići previše na svjetlo i biti izložena buci.

Srećom, sve je to sad iza njih, a njihov ionako snažan odnos blagoslovljen je pred oltarom. A Tony je u posljednje vrijeme blagoslovljen s još jednom prekrasnom viješću - naime, nedavno je, u 53. godini, postao djed. Vijest o dolasku praunuke s velikim su veseljem dočekali i Tonyjevi roditelji Mirko i Vinka. Sve su to najbolji razlozi za slavlje i veselje u obitelji našeg omiljenog pjevača.

Ekskluzivne fotografije s njihovog bajkovitog vjenčanje pogledajte u našoj fotogaleriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals