Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tony za Story.hr: 'Smatram da se napisano u optužnici nije dogodilo'

Autor M.D.

Oglasio se i pjevač

 Izvor: Story

Nakon što je Općinsko državno odvjetništvu u Puli jučer podiglo optužnicu protiv pjevača Tonyja Cetinskog zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, koja se dogodilo u srpnju 2017. u Rovinju, oglasio se i pjevač. Za Story.hr dao je izjavu, koju prenosimo u cjelosti.

'Budući da ne želim utjecati na sud polemizirajući o svemu preko medija mogu vam dati samo kratku izjavu. Prije svega još jednom bih izrazio žaljenje za stradalim kao i za samom činjenicom da mu nisam mogao pomoći, a koja je ostavila bolan trag u mom životu kao i žaljenje zbog traume koja je tom nesrećom nanesena obitelji unesrećenoga Ibrahima Kevljanina. Smatram da napisano u optužnici nije ono što se dogodilo, ali ako se u daljnjem postupku dokaže bilo kakva krivnja s moje strane, za svoje sam eventualne pogreške spreman odgovarati', stoji u izjavi.

Nešto opširniji, pjevač je bio u obraćanju fanovima na svojem Facebook profilu. 'Dragi moji evo opet kreće val javnog linča povodom pokrenute optužnice. (Hvala dragom Bogu da je podignuta jer ću tako napokon doći do prilike obraniti se) Za sada se neću braniti javno u medijima jer je to nemoguća misija ali i da ne bi utjecao na daljnji rad suda te neću zamjeriti nikome tko određuje te krive naslove i pokreće na linč. To ću ostaviti za neka druga vremena i za Svevišnji sud. Nisam ja taj koji sudi. Samo je jedan Svevišnji pred kojim ćemo svi jednog dana odgovarati', siguran je Tony.

Smatra da navedene informacije  u optužnici nisu točne i tvrdi kako će to dokazati na sudu. 'Napokon. Ono što mi je teže od bilo kakvog sudskog procesa, osude i javnog linča je sama činjenica da sam sudjelovao u takvoj nesreći koja je ostavila duboku traumu prvenstveno na obitelj pokojnika kao i na mene i moju obitelj unatoč tome što se trudim dalje funkcionirati, raditi i živjeti s tim vjerujte mi , jako je teško, ali nisam lik koji bi klonuo i poprilično sam spreman na udare jake artiljerije. Ipak ima i normalnih ljudi kao i objektivnih novinara koje sam upoznao u cijeloj toj neželjenoj situaciji i oni su ti koji mi daju tu dodatnu snagu i volju za dalje. Veliko hvala svima koji ne osuđuju unaprijed i koji su velika podrška meni i mojima', završio je Tony u svojem obraćanju.

Tagovi

Magazin

Royals